Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Esperi Care Oy Hämeenlinna

Hoivakoti Teerimäki on viihtyisä ikäihmisten hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille. Työkaverit ovat mukavia, asiansa osaavia ja reiluja. Meille tärkeää on se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme ja osallistumme yhdessä talomme arjen kehittämiseen.

Haemme nyt Teerimäkeen sairaanhoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Lue vielä mitä voisimme tarjota sinulle ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan. Toivottavasti kuulemme sinusta pian.

Tarjoamme sinulle:
-Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa kaikki kohdellaan tasavertaisina. Toimiva tiimityö on meille kaikki kaikessa. Esimiehesi on tiiviisti läsnä arjessa, kuuntelee sinua ja mahdollistaa osaamisesi toteuttamista laaja-alaisesti sekä tukee sinua edelleen kehittymään työssäsi.
-Työhyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi toimimme puolin ja toisin joustavasti, jotta jokaisen työ- ja vapaa-aika olisi tasapainossa.
-Saat myös käyttöösi Cityshopparin hyvät edut ympäri Suomen.
-Kattavan työterveyshuollon.

Oletko vastuuntuntoisen ja reippaan työotteen omaava hoiva-alan ammattilainen? Mikäli haluat tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa, osana lämminhenkistä ja iloista tiimiä - tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten. Sairaanhoitajana vastaat lääkehoidosta ja toimit yhteistyössä muun henkilökunnan, omaisten, asukkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Työ on luonteeltaan 1-vuorotyötä ja alkaa 27.7.2020 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulla olevan sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi voimassa olevaa lääkehoidonkoulutusta, hygieniapassia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Olet vastuuntuntoinen ja omaat reippaan asenteen. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parissa toimimisesta.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi 16.7.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa mielellään Minna Aholaakko, puh. 046-9214561, minna.aholaakko@esperi.fi

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotMinna Aholaakko, puh. 046-9214561, minna.aholaakko@esperi.fi
Työpaikan osoiteTeerentie 3B,, 13600 Hämeenlinna
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa27.07.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 1-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/906562-sairaanhoitaja-hoivakoti-teerimaki?promotion=166419-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390393

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin