Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Esperi Care Oy Helsinki

Haemme nyt Tilkan hoivakoteihin sairaanhoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli innostut vastuullisesta tehtävästä ja haluat päästä osaksi kehittyvää työyhteisöä, lue alta lisää ja ole rohkeasti yhteydessä!

Tilkan hoivakodit koostuvat useammasta yksiköstä ja osastosta. Kaikilla osastoilla ikäihmisiä on 14. Tilkassa päivittäinen työ perustuu siihen, että tarjottava hoito olisi laadukasta ja myös työntekijöillä olisi töissä hyvä olla.

Yksikön sairaanhoidollisten tehtävien ja lääkehoidon lisäksi osallistut muun henkilökunnan kanssa yksikön arkeen ja päivittäiseen toimintaan. Työpäivän aikana olet asukkaita varten. Sinulla on sairaanhoitajan pätevyys, voimassa oleva lääkehoidon koulutus sekä hygieniapassi. Toivomme hakijoilta laadukasta työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme sinulle!

-Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa kaikki kohdellaan tasavertaisina. Toimiva tiimityö on meille kaikki kaikessa.
-Työhyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi toimimme puolin ja toisin joustavasti, jotta jokaisen työ- ja vapaa-aika olisi tasapainossa.
-Saat myös käyttöösi Cityshopparin hyvät edut ympäri Suomen.
-Kattavan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 15.7.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa mielellään yksikönjohtaja Ria Timonen, ria.timonen@esperi.fi

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotRia Timonen, ria.timonen@esperi.fi
Työpaikan osoiteMannerheimintie 164, 00300 HELSINKI
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy15.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/905769-sairaanhoitaja-tilkan-hoivakodit?promotion=166190-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389097

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin