Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Esperi Care Oy Järvenpää

Hei sairaanhoitaja! Kaipaatko vaihtelua arkisen sairaanhoito- ja perushoitotyösi ohelle? Tule Palvelukoti Kivipuistoon kehittämään ammatillista osaamistasi mukavan ja osaavan tiimin sekä esimiehen tuella!

Haemme nyt sairaanhoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen täydentämään osaavaa ja moniammatillista tiimiämme.

Millaista on sairaanhoitajan työ Kivipuistossa?

Palvelukoti Kivipuisto on 63-paikkainen yksikkö Järvenpäässä, jonka asukaskunta koostuu pääsääntöisesti ikäihmisistä, mutta yksikössä on myös pieni 11-paikkainen mielenterveysyksikkö. Palvelukoti on jaettu kolmeen kerrokseen; muistisairaiden ryhmäkodit + palveluasuminen, monisairaiden ryhmäkodit sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkoti. Monipuolinen asukaskunta tarjoaa sinulle oivat mahdollisuudet kehittää ja hyödyntää ammatillista osaamistasi laaja-alaisesti.

Sairaanhoitajana vastaat asukkaiden hoivatyöstä sekä henkilökunnan sairaanhoidollisesta osaamisesta ja lääkehuollosta. Lisäksi olet mukana toiminnan kehittämisessä yhdessä yksikönjohtajan sekä muun henkilökunnan kanssa. Toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja olet ensimmäinen konsultoitava taho asukkaan sairaanhoidollisissa asioissa. Työ on 2-vuorotyötä, mutta huomioimme myös sinun toiveesi työvuorosuunnittelussa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

-sairaanhoitajan pätevyyden tai loppuvaiheen alan opintoja
-hygieniapassin ja lääkeluvat - mikäli ne vielä puuttuvat, voit suorittaa ne meillä perehdytysaikana
-tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan.

Lisäksi toivomme, että omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, ja kohtaat muut ihmiset lämmöllä ja ystävällisyydellä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Esperiläisenä saat laajan työterveyshuollon Mehiläisessä, Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista. Pääset osana tiimiämme osallistumaan mahdollisiin koulutuksiin, työhyvinvointipäiviin sekä rakentamaan kanssamme työpaikastamme entistäkin paremman.

Miltä kuulostaa - voisimmeko me olla seuraava työpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun! Hae tehtävää oheisen linkin kautta ja kerro meille, millaista osaamista ja ammatillisia kiinnostuksen kohteita sinulla on. Hakuaika päättyy 22.4.2021.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan - sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö sinulle avoimeen tehtäväämme liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtajamme Mervi Luukkonen, 050 325 8165, mervi.luukkonen@esperi.fi

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotMervi Luukkonen, 050 325 8165, mervi.luukkonen@esperi.fi
Työpaikan osoiteSorronrinne 9,, 04410 JÄRVENPÄÄ
PalkkausTehtävän mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.04.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/1134845-sairaanhoitaja-palvelukoti-kivipuisto?promotion=224597-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693983

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin