Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Esperi Care Oy Kangasala

Hoivakoti Pikonlinna tuottaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Hoivakodissa on yhteensä kolme ryhmäkotia. 15-paikkaisen ryhmäkodin asukkaat ovat pääosin muistisairaita vanhuksia. Hoivakoti sijaitsee Kangasalan Pikonlinnan kauniissa järvimaisemissa. Työkaverit ovat mukavia, asiansa osaavia ja reiluja. Meille tärkeää on se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme.

Haemme nyt ryhmäkoti Koivulinnaan sairaanhoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen, vastaamaan asukkaiden sairaanhoidosta yhdessä osaavan tiimin kanssa.

Sairaanhoitajan työsi on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa päiväsi koostuu tärkeistä hetkistä ikääntyneiden parissa avustaen heitä eri arjen toiminnoissa. Kohtaat heidät aina lämmöllä, ystävällisesti ja heidän tarpeitaan kuunnellen. Vastaat lääkehoidosta ja toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana. Työ on luonteeltaan 2- vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

-mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa,
-tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi,
-työvuorosuunnittelussa otamme huomioon työntekijöiden yksilölliset toiveet.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Sinulta edellytämme sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen ikäihmisten parissa toimimisesta. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat!

Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 16.7.2020, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa mielellään yksikönjohtaja Mari Kotkaslahti, mari.kotkaslahti@esperi.fi, 045-2020338.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotMari Kotkaslahti, mari.kotkaslahti@esperi.fi, 045-2020338.
Työpaikan osoitePikonlinnantie 240, 36280 PIKONLINNA
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/906495-sairaanhoitaja-hoivakoti-pikonlinna?promotion=166406-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390313

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin