Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Esperi Care Oy Kangasala

Haluatko päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta ikäihmisten parista? Etsitkö moniammatillista työyhteisöä, jossa jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä? Hae meille Hoivakoti Pikonlinnaan kesätöihin!

Haemme nyt hoitajia eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin sijaistamaan vakituista henkilökuntaamme. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja tai alan opiskelija - lue alta lisää millainen tehtävä on kyseessä ja ota rohkeasti yhteyttä!

Millaista on työskennellä hoitajana Pikonlinnassa?

Hoivakoti Pikonlinna koostuu useista ryhmäkodeista, joiden asukkaat koostuvat muistisairaista sekä asukkaista, joilla on jokin muu sairaus, jonka takia eivät kykene enää asumaan omassa kodissaan. Ryhmäkodeissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja hoitoapulaisia. Asukkaat ovat tärkeässä keskiössä kaikessa tekemisessä, ja yhteinen tavoitteemme on tarjota asukkaille arvokas ja hyvä arki.

Hoitajana työskentelet kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella asukkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Työpäiväsi koostuvat pitkälti vastuullisista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä, joissa avustat asukkaita päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti ja olet mukana asukkaiden ulkoilussa sekä viriketoiminnassa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Työ on 2- vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kesäsijaiselta edellytämme:

-lähihoitajan, sairaanhoitajan tai hoiva-avustajan pätevyyttä tai riittävästi suoritettuja alan opintoja; lähihoitajaopiskelijalta 55 osp ja sairaanhoitajaopiskelijalta 60 op
-aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
-joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Miltä kuulostaa - olisiko tässä tuleva kesätyöpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun! Hae tehtävää oheisen linkin kautta ja kerro meille, millainen huipputyyppi olet ja millaista osaamista sinulta löytyy. Hakuaika päättyy 30.4.2021.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan - sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö sinulle avoimeen tehtäväämme liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Mari Kotkaslahti, 045-2020338, mari.kotkaslahti@esperi.fi.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotMari Kotkaslahti, 045-2020338, mari.kotkaslahti@esperi.fi.
Työpaikan osoitePikonlinnantie 240,, 36280 PIKONLINNA
Palkkaustehtävän mukainen
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy30.04.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/1135011-hoitajia-kesatyohon-ikaihmisten-hoivakoti-pikonlinnaan?promotion=224648-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694268

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin