Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Esperi Care Oy Kangasala

Haemme nyt Pikonlinnaan sairaanhoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen, vastaamaan asukkaiden sairaanhoidosta yhdessä osaavan tiimin kanssa. Olisitko se sinä? Lue tehtävästä lisää alta ja ole rohkeasti yhteydessä!

Millaista sairaanhoitajan työ on Pikonlinnassa?

Hoivakoti Pikonlinna tuottaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille Kangasalan Pikonlinnan kauniissa järvimaisemissa. Hoivakodissa on yhteensä kolme ryhmäkotia, joiden asukkaat ovat pääosin muistisairaita vanhuksia.

Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen muulle tiimille, lääkehoidosta vastaaminen, tiivis yhteistyö lääkärin, omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä ennen kaikkea asukkaiden asioista perillä oleminen ja heidän toimintakykynsä tukeminen elämän eri osa-alueilla. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Työ on 2- vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

-sairaanhoitajan pätevyyden
-voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen ja tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan

Lisäksi toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta ja omaat joustavan, päättäväisen ja lämpimän työotteen. Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä tarjoamme sinulle?

Vakituisena työntekijänämme olet luonnollisesti oikeutettu käyttämään työterveyshuollon palveluita (Mehiläinen) ja pääset hyödyntämään Cityshopparin vaihtelevia etuja sekä Edenredin virike-etua. Pääset osana tiimiämme osallistumaan mahdollisiin koulutuksiin, työhyvinvointipäiviin sekä rakentamaan kanssamme työpaikastamme entistäkin paremman. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Miltä kuulostaa - voisimmeko me olla seuraava työpaikkasi?

Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 22.4.2021, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Mari Kotkaslahti, mari.kotkaslahti@esperi.fi, 045-2020338.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotMari Kotkaslahti, mari.kotkaslahti@esperi.fi, 045-2020338.
Työpaikan osoitePikonlinnantie 240, 36280 PIKONLINNA
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.04.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/1134856-sairaanhoitaja-hoivakoti-pikonlinna?promotion=224633-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694194

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin