Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Esperi Care Oy Oulu

Haemme Hoitokoti Oulun Iirikseen sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen sijaisuuteen (7.9.2020 - 31.5.2021), tekemään merkityksellistä työtä kehitysvammaisten henkilöiden parissa.

Hoitokoti Oulun Iiris on lämminhenkinen pieni kehitysvammaisille aikuisille tarkoitettu yksikkö Oulun Syynimaalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työyhteisöömme kuuluu 12 osaavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, joille asiakaslähtöisyys, erilaisuuden arvostaminen sekä itsemääräämisoikeuden tukeminen ovat työn tekemisen kulmakiviä.

Sairaanhoitajana työpäivääsi kuuluu päivittäinen asukkaiden hoito ja ohjaus, asiantuntijana toimiminen omassa työyhteisössä, sidosryhmäyhteistyö, sairaanhoidollisista tehtävistä vastaaminen sekä asukaskohtaisten sairaanhoidollisten ohjeistusten laatiminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu omahoitajuus sovitun mukaisesti, lääkehoidon toteutus ja kokonaisvastuu lääkehoidon toteutumisesta sekä perushoidon, viriketoiminnan ja ulkoilun toteuttaminen. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja mukavan tiimin työsi tueksi. Meille Oulun Iiriksessä on tärkeää, että työssämme kannustamme ja huomioimme toisiamme, saamme ilmaista mielipiteemme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Työn ja työyhteisön kehittämien on meille joka päiväistä. Tervetuloa mukaan lämminhenkiseen ja avoimeen tiimiimme!

Sinulta edellytämme sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi hygieniapassia, lääkehoidon koulutusta sekä kokemusta kehitysvammaisten ja ikääntyneiden lääkehoidosta. Katsomme eduksi tehtävään kokemuksen hoitotyöstä sekä osaamisen tehostetusta palveluasumisesta.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi 19.7.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa mielellään yksikönpäällikkö Riina Kallio, 050 - 564 0842 (tiedustelut 18.6. asti).

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotRiina Kallio, 050 - 564 0842 (tiedustelut 18.6. asti).
Työpaikan osoiteKandintie 2 E 35, 90570 OULU
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroa
Työn kesto6 - 12 kk, 7.9.2020 - 31.5.2021
Haku päättyy19.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/891786-sairaanhoitaja-hoitokoti-oulun-iiris?promotion=161856-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty03.06.2020
Ilmoitusnumero10365669

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin