Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Esperi Care Oy Savonlinna

Hei lähihoitaja tai sairaanhoitaja - haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa, osana kodinomaista ja lämminhenkistä työyhteisöä? Mikäli olet motivoitunut ja innokas alan opiskelija tai jo valmistunut, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Hoivakoti Koivula tarjoaa ympärivuorokautista pitkä- ja lyhytaikaista asumista ja hoivaa ikäihmisille. Hoivakodissamme vallitsee rauhallinen ja leppoisa ilmapiiri, luovuutta saa käyttää ja jokaisen ammatillisen osaamisen kehittymistä tuetaan. Tiimissämme on todella hyvä yhteishenki - kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja ovat aina valmiita auttamaan. Tule sinäkin osaksi meidän mahtavaa työyhteisöä!

Haemme nyt lähihoitajia tai sairaanhoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen (1.6.-27.8.2020) kesän ajaksi tuuraamaan vakituista henkilökuntaamme.

Hoitajana toimit tärkeässä roolissa varmistamassa osaltasi laadukkaan hoidon ja mielekkään arjen toteutumisen asukkaillemme. Huomioimme tehtävänkuvassa sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi sekä tarjoamme mahdollisuuksia kehittää osaamistasi. Työtehtäviisi kuuluvat vastuulliset ja monipuoliset hoiva - ja asiakaspalvelutehtävät sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja koko tiimin tuen. Rauhallinen yksikkö tarjoaa sinulle oivat mahdollisuudet hankkia arvokasta työkokemusta ammattitaitoisen tiimin ohjauksella. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa, riippuen koulutuksestasi.

Mitä tarjoamme sinulle?

-majoitusmahdollisuuden aivan yksikkömme vierestä
-arvokasta työkokemusta kodinomaisessa ikäihmisten yksikössä
-motivoituneen ja auttavaisen tiimin sekä esimiehen tuen
-monipuoliset uramahdollisuudet

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 3.6.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa mielellään yksikönpäällikkö Inkeri Mäkitalo, 0504325326, inkeri.makitalo@esperi.fi.

Tehtävään vaaditaan lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinnon/opintojen lisäksi lääkehoidon koulutus ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Yksikön sijainnin vuoksi edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotInkeri Mäkitalo, 0504325326, inkeri.makitalo@esperi.fi.
Työpaikan osoiteSäimenentie 654, 58360 SÄIMEN
Palkkaustehtävän mukainen
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.06.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, tai 3-vuorotyö riippuen koulutuksestasi
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy03.06.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/885990-hoitajia-kesatoihin-hoivakoti-koivula?promotion=160113-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty20.05.2020
Ilmoitusnumero10353137

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin