Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja tai sosionomi

Esperi Care Oy Nokia

Haluaisitko työskennellä työympäristössä jossa, jokainen tulee kuulluksi? Etsitkö työpaikkaa, jossa saisit työskennellä mielenterveysasiakkaiden parissa? Etsimme parhaillaan joukkoomme uutta ammattilaista sairaanhoitajan tai sosionomin tehtävään Villa Niemen Kuusamakotiin. Kuusamakodissa tarjoamme asumispalveluja psykiatrisille asukkaille.

Sairaanhoitajan tai sosionomin työ Villa Niemessä
Villa Niemi on lämminhenkinen kolmen yksikön talo Pitkäniemen alueella. Tarjoamme kodin mielenterveysasukkaille joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Erityisen yksiköstämme tekee se, että sijaitsemme kauniissa Pyhäjärven rantamaisemassa. Järjestämme lisäksi säännöllisesti retkiä sekä toimintaa asukkaiden toiveita kuunnellen.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Vastuullasi on yksikön asukkaiden sairaanhoidollinen tai sosiaalisten etuuksien sekä viriketoiminnan toteuttamisen vastuu, yhteistyö asukkaiden läheisten kanssa sekä tiimin työn kehittäminen yhdessä tiiminvetäjän kanssa. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakinaiseen työsuhteeseen. Työtä on mahdollisuus tehdä 1- tai 2-vuorotyönä.

Sinulta edellytämme:
-sairaanhoitajan tai sosionomin tutkintoa, huomioimme haussa myös valmistuvat opiskelijat
-psykiatrisen hoidon osaamista/suuntautuneisuutta
-voimassa olevaa lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassia sekä taruntalain mukaisen rokotussuojan

Miksi sairaanhoitajaksi tai sosionomiksi Villa Niemeen?
Työskentely meillä on mielenkiintoista ja työnkuvan monipuolisuuden myötä sinun on mahdollista jatkuvasti kerryttää ja vahvistaa ammatillista osaamistasi. Esperissä puhaltava uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Esperiläisenä saat laajan työterveyshuollon Mehiläisessä, Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista.

Miltä kuulostaa - voisimmeko me olla seuraava työpaikkasi?
Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun! Hae tehtävää oheisen linkin kautta ja kerro meille, millaista osaamista ja ammatillisia kiinnostuksen kohteita sinulla on. Hakuaika päättyy 19.5.2021.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan - sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö sinulle avoimeen tehtäväämme liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Riikka Harjula, puh. 050 4097145, riikka.harjula@esperi.fi.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä: https://ura.esperi.fi/
Voit tutustua Villa Niemeen täältä: https://www.esperi.fi/hoivakodit-ikaihmisille/esperi-hoivakoti-villa-niemi-nokia
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa mielellään Riikka Harjula, 050 4097145, riikka.harjula@esperi.fi.
Työpaikan osoitePitkäniementie rak 15, 33380 PITKÄNIEMI
Palkkaustehtävän mukainen yks.sos.pal TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, 1- tai 2 vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.05.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.esperi.fi/jobs/1165999-sairaanhoitaja-tai-sosionomi-kuusamakoti-villa-niemi/applications/new
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10737566

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin