Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja-tiiminvetäjä

Esperi Care Oy Hämeenlinna

Esperi Hoivakoti Lintumäki Hämeenlinnassa tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä. Hoiviassa on 34 asukaspaikkaa. Hoitoperiaatteena on tarjota asukkaille turvallista hoivaa ja monipuolista toimintaa, jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Lintumäessä toimitaan kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön periaatteella. Asukkaita kannustetaan mukaan arjen askareisiin ja viriketoimintaan.

Haemme nyt Lintumäkeen innokasta ja auttavaista SAIRAANHOITAJA-TIIMINVETÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti päivätyötä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lisäksi työhön kuuluu olennaisena osana käytännön työn organisointi ja vastuun kantaminen yhdessä yksikönpäällikön kanssa.

Sinulta edellytämme:
sairaanhoitajan tutkintoa
vähintään kahden vuoden kokemusta
aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä

Mitä me tarjoamme työnantajana?
Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 30.6.2019.

Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
Yhteystiedotyksikönpäällikkö Riina Rantanen, riina.rantanen@esperi.fi, puh. 050-4328434, tiedusteluihin vastaan puhelimitse arkisin klo 10.00-14.00.
Työpaikan osoiteTeerentie 3, 13600 Hämeenlinna
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.06.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/233507-tiiminvetaja-sairaanhoitaja-hoivakoti-lintumaki?promotion=93690-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty21.05.2019
Ilmoitusnumero9974121

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin