Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Esperi Care Oy Turku

Haemme Saga Kaskenniittyyn ja Saga Kaskenpuistoon innokkaita ja auttavaisia kesäsijaisia sairaanhoitajan kesälomasijaisuuteen kesä-elokuuksi 2020.

Saga Turun talot, Kaskenniitty ja Kaskenpuisto tarjoavat korkealuokkaista ja viihtyisää vuokra-asumista sekä lyhytaikaista asumista ikääntyville. Taloissa on ammattitaitoinen henkilökunta 24h. Henkilökuntaan kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, vapaa-ajan ohjaajia, toimisto-, siivous- sekä keittiötyöntekijöitä. Saga talot sijaitsevat puistomaisessa ympäristössä Turun keskustan tuntumassa. Taloissa on yhteensä 335 asuntoa.

Sairaanhoitajan kesäsijaisena teet vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen sairaanhoidollisia tehtäviä, lääkehuoltoa sekä asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työ on 2-vuorotyötä. Arvostamme hakijoissa aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa toimimisesta.

Sinulta edellytämme:
- sairaanhoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat(väh. 140 op)
- voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta (LoVe) sekä hygieniapassia
- aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
- joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
- tartuntatautilain mukaista rokotusuojaa

Mitä me tarjoamme työnantajana?
Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden kauniissa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Työntekijöillämme on mahdollisuus käyttää talojen kuntosaleja sekä sauna-ja allasosastoa vapaa-aikanaan. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Hae meille 29.2.2020 mennessä! Lisätietoja saat Mia Wesangolta, mia.wesanko@sagacare.fi.

Tarjoamme ikäihmisten hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita täyden palvelun Saga-palvelutaloissa. Jokaisella asukkaallamme on oma vuokrakoti ja yhteisissä tiloissamme toimii mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Asukkaille on tarjolla lisäksi fysioterapeutin, jalkahoitajan, parturi-kampaajan sekä lääkärin ja hammaslääkärin palveluja. Saga-palvelutaloja on yhteensä kymmenen Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Raumalla, Lappeenrannassa ja Seinäjoella. Saga on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotMia Wesanko, mia.wesanko@sagacare.fi
Työpaikan osoiteVähäheikkiläntie 2, 20720 TURKU
Palkkaustehtävän mukainen
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy29.02.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.sagacare.fi/jobs/815913-sairaanhoitaja-kesatoihin-palvelutalo-kaskenniitty?promotion=140040-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty24.01.2020
Ilmoitusnumero10239140

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin