Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitajia

Esperi Care Oy Hartola

Haemme Hoitokoti Päivälehtoon reippaita ja innostuneita sairaanhoitajia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen tekemään merkityksellistä työtä kehitysvammaisten parissa.

Työyhteisömme koostuu ystävällisestä ja rennosta hoitohenkilöstöstä. Puhallamme päivittäisessä työssä yhteen hiileen, ja yhden onnistuminen on kaikkien onnistuminen. Hyvän yhteishengen lisäksi Päivälehdossa on mukavia asukkaita, joiden kanssa jokainen päivä on erilainen.

Sairaanhoitajana tehtäväsi on vastata asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta käsittäen sairaanhoidolliset/perushoidolliset tehtävät. Vastaat yhdessä ohjaajien kanssa asukkaiden lääkehoidon toteutuksesta ja kannat työvuorossa lääkehoidollisen vastuun asukkaista.

Työn lähtökohtana on asiakkaiden hyvinvointi, joten toivomme, että työotteesi on lämmin ja muut ihmiset huomioiva. Edellytämme hakijoilta sairaanhoitajan tutkintoa sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Eduksi tehtävään katsomme aikaisemman työkokemuksen kehitysvammaisten parissa toimimisesta.

Työ on 2-vuorotyötä, painottuen aamuvuoroihin, jos ei muuta sovita. Hakuaika tehtävään päättyy 31.1.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotYksikönjohtaja Heli Kuuluvainen p. 050 917 9964 tai heli.kuuluvainen@esperi.fi.
Työpaikan osoiteMetsolantie 26, 19600 HARTOLA
PalkkausTehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/772215-sairaanhoitajia-hoitokoti-paivalehto?promotion=126447-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty02.12.2019
Ilmoitusnumero10183983

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

49 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin