Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja

Esperi Care Oy Turku

Avaamme Turun Hirvensaloon uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin syksyllä 2019. Esperi Hoivakoti Pikisaari tarjoaa kodin 64:lle ympärivuorokautista, tehostettua hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalajakson jälkeiseen kuntoutumiseen, kodin remontin tai omaishoitajan loman ajaksi.

Haemme nyt Hoivakoti Pikisaareen innostavaa ja sydämellistä TIIMINVETÄJÄ-SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä, pääasiallisesti kuitenkin arkiaamuisin. Haku tehtävään päättyy 30.8.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. Tiiminvetäjänä vastaat mm. päivittäisen työn organisoinnista tiimissäsi, hoivan suunnittelusta ja seurannasta, hoivan laadun kehittämisestä yhteistyössä yksikön muun henkilöstön kanssa sekä tiimisi lääkelupien ajantasaisuudesta. Sinun ja yksikönjohtajan yhteistyö on toiminnan kannalta erittäin merkityksellistä.

Hakijoilta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa (AMK), voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia, aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä. Kokemus tiiminvetäjänä hoitajana toimimisesta katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta intoa kehittää Pikisaaresta erinomainen paikka asua ja työskennellä.

Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö ovat työmme lähtökohta. Haluamme olla alan suunnannäyttäjä ja osa ratkaisua hoiva-alan kysymyksissä. Valtakunnallisuus ja monipuoliset uramahdollisuudet ovat valttikorttejamme työantajana. Tavoitetilamme on, että työntekijämme voisivat sanoa olevansa ylpeitä esperiläisiä. Tule mukaan rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Esperiä!
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
Yhteystiedotyksikönjohtaja Annukka Teittinen, 044 765 0754, annukka.teittinen@esperi.fi.
Työpaikan osoitePirttivuorenkuja 7, 20900 TURKU
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.08.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/266828-tiiminvetaja-sairaanhoitaja-hoivakoti-pikisaari?promotion=105701-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10060327

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin