Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Esperi Care Oy Ilmajoki

Hoivakoti Ilkka on ikäihmisten hoivayksikkö Ilmajoen keskustan tuntumassa maaseudun rauhassa. Hoivakotimme tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 31 asukkaalle. Kodinomaisuus ja käsin kosketeltava lämminhenkisyys tekevät talostamme mielekkään asukkaille ja henkilökunnalle. Meillä on viihtyisä koti ja iloinen ilmapiiri.

Haemme nyt Ilkkaan tiimivastaava-sairaanhoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen osaksi työyhteisöä, missä "yritetähän hyvää, mutta priimaa pukkaa tulemahan". Lue vielä mitä voisimme tarjota sinulle ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Tarjoamme sinulle!

-Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa kaikki kohdellaan tasavertaisina. Toimiva tiimityö on meille kaikki kaikessa. Esimiehesi on tiiviisti läsnä arjessa, kuuntelee sinua ja mahdollistaa osaamisesi toteuttamista laaja-alaisesti sekä tukee sinua edelleen kehittymään työssäsi.
-Työhyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi toimimme puolin ja toisin joustavasti, jotta jokaisen työ- ja vapaa-aika olisi tasapainossa.
-Saat myös käyttöösi Cityshopparin hyvät edut ympäri Suomen sekä virikesetelit.
-Kattavan työterveyshuollon.

Ilkassa pääset tekemään monipuolisesti sairaanhoidollisia tehtäviä, sekä tarjoamaan parasta mahdollista hoivaa ja huolenpitoa asukkaillemme. Työn yksi parhaista puolista on yhteistyö työkavereiden, asukkaiden ja omaisten kanssa. Tämän vuoksi toivomme, että sinulta löytyy ystävällisyyttä ja lämminhenkisyyttä päivittäisiin kohtaamisiin. Tiimivastaavana tuet omahoitajuutta ja huolehtii siitä, että hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmat ovat ajan tasalla. Osallistut myös vahvasti kehittämistyöhön ja toimit yksikönpäällikön sijaisena hänen poissa ollessaan. Työ painottuu arkiaamuihin ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulta edellytämme sairaanhoitajan pätevyyden lisäksi hygieniapassia, ensiaputaitoja sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Sinulla on ajantasainen lääkehoidon koulutus sekä mahdollisesti aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa toimimisesta. Esimieskoulutus ja kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 31.7.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa mielellään yksikönpäällikkö Minna Pentinmäki, minna.pentinmaki@esperi.fi.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotMinna Pentinmäki, minna.pentinmaki@esperi.fi.
Työpaikan osoiteLauroselankuja 6, 60800 ILMAJOKI
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, painottuen arkiaamuihin
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/907285-tiimivastaava-sairaanhoitaja-hoivakoti-ilkka?promotion=166646-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391448

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin