Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yksikönpäällikkö

Esperi Care Oy Lieto

Littoisten Hoitokoti on 13-paikkainen asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja eri tavoin vammautuneille sekä mielenterveysasiakkaille. Tiimiimme kuuluu 13 osaavaa ja suurella sydämellä hoitotyötä tekevää työntekijää. Littoisissa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin.

Haemme nyt Littoisten Hoitokotiin ammattitaitoista YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Yksikönpäällikkönä toimit yksikön esimiehenä ja vastaat yksikön toiminnan johtamisesta konsernitasoisten linjausten mukaisesti. Hoiva-alan ammattilaisena olet tottunut organisoimaan ja varmistamaan toimivan yksikön rakenteet laadukkaan hoivan, toimivien hallinnollisten prosessien sekä riittävien resurssien näkökulmista. Hallinnollisten tehtävien ohella pääset osalliseksi myös yksikön arkea ja osallistut päivittäiseen hoivatyöhön määritellyn työajan mukaisesti.

Tukenasi toimii alueesi aluepäällikkö, Esperin koko hallinto-organisaatio ja alueellasi toimivat muut yksikönjohtajat ja -päälliköt. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista vastuullisista tehtävistä, lähiesimiestyöstä sekä aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten ja vammaisten parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kehityshakuista ja osallistavaa otetta sekä erinomaisia tiimityö- ja organisointitaitoja. Omaat lisäksi vahvan paineensietokyvyn sekä erinomaiset viestintätaidot. Koulutustaustana sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalta.


Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö ovat työmme lähtökohta. Haluamme olla alan suunnannäyttäjä ja osa ratkaisua hoiva-alan kysymyksissä. Valtakunnallisuus ja monipuoliset uramahdollisuudet ovat valttikorttejamme työantajana. Tavoitetilamme on, että työntekijämme voisivat sanoa olevansa ylpeitä esperiläisiä. Tule mukaan rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Esperiä!
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
Yhteystiedotaluepäällikkö Patrik Ekström, patrik.ekstrom@esperi.fi, 050 472 6271.
Työpaikan osoitePasmakatu 1, 20660 LITTOINEN
Palkkaustehtävän mukainen
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.08.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/248998-yksikonpaallikko-hoitokoti-littoinen?promotion=98917-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061300

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin