Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektipäällikkö

Espoon kaupunki Espoo

Tehtävän kuvaus:Kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii Espoon kaupungin tarvitsemasta geoteknisestä tutkimuksesta, suunnittelusta ja neuvonnasta, maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta sekä tietokantojen ylläpitämisestä.

Geotekniikkayksikön projektipäällikön tehtäviä ovat mm. pohjarakentamisen suunnitteluun painottuvien projektien vetäminen, rakennettavuusselvitysten ja pohjarakennussuunnitelmien laatiminen kaupungin talonrakennus- ja kunnallisteknisiin kohteisiin, työmaapalvelu, konsulttitöiden ohjaus sekä kuntalaisten asiakaspalvelutehtävät maaperään ja rakennettavuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Työtehtävien sisällön painopiste määritellään hakijan aikaisemman työkokemuksen perusteella. Työsuhde alkaa lokakuussa 2018 tai sopimuksen mukaan.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Kaupunkitekniikan keskus muuttaa vuoden 2019 alussa Otaniemeen.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.
YhteystiedotGeotekniikkapäällikkö Matti Kaurila, 050 5727614, etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työpaikan osoiteVirastopiha 2 C, 02770 ESPOO
Palkkaus3758,76 e/kk
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 36 h 45 min viikossa
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.09.2018 klo 15:45
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.tyonhaku.espoo.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=34440&L=1&Z=E
Ilmoitus jätetty20.06.2018
Ilmoitusnumero9623285
Työnantajan viite4-103-18

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin