Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lähderanta

Espoon kaupunki Espoo

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät alle 3 vuotiaiden lasten Päivänsäteiden ryhmässä. Lastenhoitaja osallistuu ryhmän toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä tiimin toisen lastenhoitajan sekä pedagogiikasta vastaavan opettajan kanssa. Päivänsäteet tekevät tiivistä yhteistyötä viereisen Menninkäisten ryhmän ja toki tarvittaessa kaikkien ryhmien kanssa.

Työpaikan nimi: Lähderannan päiväkoti

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimusKelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään: Pedagogista osaamista, yhteistyö- ja tiimityötaitoja,

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme: Iloista ja reipasta työotetta sekä työyhteisötaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!
YhteystiedotTehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Merja Niskanen, 050 3451396.
Työpaikan osoiteLähdepurontie 3, 02720 ESPOO
PalkkausTehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk
Työ alkaa2.8.2021 - 31.12.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy22.04.2021 klo 15:45
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-697-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694241
Työnantajan viiteESPOO-03-697-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin