Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, Ajurinmäki

Espoon kaupunki Espoo

Ajurinmäen päiväkotiin Leppävaaran Vallikallioon on auennut paikka innostuneelle, motivoituneelle ja esiopettajan tehtävästä kiinnostuneelle varhaiskasvatuksen opettajalle.

Työsi alkaisi 1.9.20 esiopetusryhmä Vuorenpeikoissa. Ajurinmäessä on esiopetusryhmän lisäksi yksi ryhmä alle kolmevuotiaille ja kasi ryhmää 3-5-vuotiaille lapsille.

Lapsi saa meillä olla lapsi, jokainen lapsi saa omana itsenään leikkiä, liikkua, yrittää erhetyä ja oppia. Hänen kasvuaan ja kehitystään tuetaan ja yhteistyössä vanhempien kanssa. Ajurinmäessä lapsen kasvua ja kehitystä on tukemassa oman henkilökuntamme lisäksi alueella toimivat laajaalainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä kieli ja kulttuuriopettaja.

Meille on kiva tulla töihin, työilmapiiri on yhteisöllinen, rento ja huumorintajuinen. Täällä saa kysyä ja pohtia ja ihmetellä ääneen. Kehitämme ja arvioimme toimintaamme jatkuvasti. Pedagoginen puhe on olennainen osa työtämme. Yhdessä olemme enemmän!

Ajurinmäen päiväkoti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähiympäristöstä löytyy puitteet niin luontoretkiin kuin monipuoliseen liikuntaan, kulttuuripalveluita unohtamatta.

Oppimisympäristöstä löytyy lähiympäristön mahdollisuuksien lisäksi toiminnallisia jakotiloja, tilava liikuntasali sekä monipuolinen piha.

Tervetuloa punaiseen tupaamme, iloiseen Ajurinmäkeen!


Työpaikan nimi: Ajurinmäen päiväkoti, Porarinkatu 9, 02650 Espoo.

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!
YhteystiedotTehtävästä lisätietoja antaa varajohtaja Erika Sieväinen, erika.sievanen@espoo.fi ja puh. 0407749998

9.8. alkaen varhaiskasvatusyksikön johtaja Mervi Granath, p. 040 774 9998
Työpaikan osoitePorarinkatu 9, 02650 ESPOO
PalkkausTehtäväkohtainen palkka: 2610,47€ / kk
Työ alkaa1.9.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.08.2020 klo 15:45
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1577-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395871
Työnantajan viiteESPOO-03-1577-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin