Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja

Espoon kaupunki Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Tehtävän kuvaus: Etsimme iloiseen joukkoomme sitoutunutta lastentarhanopettajaa.

Leppäsillan päiväkoti sijaitsee Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä, pellon laidassa ja metsän läheisyydessä. Päiväkodissamme on kiinnitetty erityistä huomiota lasten liikuntakasvatukseen jo vuosien ajan. Lähiympäristömme mahdollistaa monipuolisen liikkumisen.

Olemme positiivinen, lämminhenkinen työyhteisö, jossa työskentelee erilaisia- yhteiseen päämäärään pyrkiviä työntekijöitä.
Kaiken toimintamme tavoitteena on sensitiivinen, kannustava ja lasta kunnioittava ilmapiiri. Keskeiset työskentelytapamme ovat leikki -ja pienryhmissä toimiminen.

Espoon kaupungin työsuhde-etuuksia ovat mm. työsuhdematkalippuetu, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa/ vuosi, sportti- ja kulttuuripassi sekä lukuisat harraste- ja liikuntaryhmät.
Avustamme myös asunnon hankinnassa.

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Tehtävässä edellytetään hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, sekä lapsilähtöistä kasvatusotetta.

Arvostamme monipuolista työkokemusta.
YhteystiedotVarhaiskasvatusyksikön johtaja Tuula Wikberg, 050 325 8631, etunimi.sukunimi@espoo.fi, ma-pe klo 8-15 Varhaiskasvatusyksikön varajohtaja Sirpa Palomäki, 046 877 1799, ma-pe klo 8-15
Työpaikan osoitePääskyskuja 11 A, 02620 ESPOO
Palkkaus2610,47 e/kk
Työ alkaa29.07.2019
Työaikakokoaikatyö, 38 h 45 min / viikko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2019 klo 15:45
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.tyonhaku.espoo.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=36947&L=1&Z=E
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9928930
Työnantajan viite3-671-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin