Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Barista

Espresso House Finland Oy Hyvinkää

Olemme avanneet kesän aikana upean Espresso House -kahvilan Hyvinkäälle kauppakeskus Willaan ja tarvitsemme nyt timantinkovaan tiimiin vielä lisävahvistusta.

Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että vieraidemme kahvinautinto ja kahvilakokemus ylittävät heidän odotuksensa jokaisella käynnillä! Vastaat kahvilamme viihtyvyydestä ja palvelusta, ja lisäksi valmistat erilaisia kahvijuomia, teet myyntityötä ja hoidat kassaa, valmistat leipiä ja salaatteja, huolehdit kahvilan siisteydestä ja tiskaamisesta sekä hoidat muita kahvilan ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Kehität aktiivisesti osaamistasi huipputason asiakaspalvelijana ja baristana joka päivä ja nostat rimaa jatkuvasti korkeammalle. Aiempaa kokemusta baristan tehtävistä et välttämättä tarvitse, mutta motivaatiota ja intoa oppia uutta sitäkin enemmän. Työaikasi ovat vaihtelevat: työskentelet aikaisin aamulla, iltaisin sekä viikonloppuina.

Mitä toivomme sinulta

-Olet iloinen ja aurinkoinen persoona ja positiivisuutesi tarttuu myös vieraisiimme ja kollegoihisi
-Nautit ihmisten kanssa työskentelemisestä
-Myyntityö on sinulle luontevaa ja haluat onnistua siinä joka päivä paremmin
-Et pelkää ottaa vastuuta ja olet oma-aloitteinen, haluat pitää kahvilasi aina huippukunnossa
-Olet energinen ja ripeä, viihdyt hyvin hektisessä työympäristössä - ja olet kova paiskimaan töitä
-Haluat sitoutua työhösi pidemmäksi aikaa, kehittyä siinä ja ehkä myös edetä vuoropäälliköksi tai kahvilapäälliköksi
-Puhut sujuvaa suomen kieltä

Mitä tarjoamme sinulle

Espresso House on yksi Euroopan johtavista kahvilaketjuista, ja nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan iloiseen joukkoomme rakentamaan Espresso Housen Suomen menestystarinaa! Toimintamme laajentuessa urakehitysmahdollisuutesi ovat erinomaiset ja satsaamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen tosissamme. Aluksi koulutamme jokaisen työntekijämme baristaksi. Jatkossa sinulla on mahdollisuus edetä vuoropäälliköksi ja lopulta kahvilapäälliköksi, tai vaihtoehtoisesti erikoistua kahviin ja kehittää siihen liittyvää osaamistasi. Työntekijänämme saat myös kilpailukykyiset edut, kuten 50% alennuksen omista tuotteistamme. Me Espresso Housella olemme ylpeitä työstämme, ja meillä on aina hauskaa töissä samalla kun teemme erinomaista tulosta!

Täytä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.8., ja liitä mukaan CV:si sekä lyhyt saatekirje.
YhteystiedotSusanna Jussila, HR-asiantuntija, susanna.jussila@espressohouse.com
Työpaikan osoiteHämeenkatu 9, 05800 HYVINKÄÄ
PalkkausTes
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, vaihtelevat työajat arkisin ja viikonloppuisin
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.08.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://fi.espressohouse.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061722

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin