Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hammaslääkäri, Lappeen alue

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Lappeenranta

Etsimme osaavaan joukkoomme hammaslääkäriä avoinna olevaan terveyskeskushammaslääkärin virkaan. Viran sijoituspaikka on Lappeen alueen hammashoitolat, jotka kuuluvat Eksoten laajaan suun terveydenhuollon organisaatioon.

Tehtävänkuva on monipuolinen. Arvostamme hammaslääkärin laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Työnjakoa hoitoloissamme on kehitetty pitkälle ja katsomme eduksi kiinnostuksen työskennellä suu kerralla kuntoon -vastaanottomallissa. Kaikessa työhön liittyvässä on käytössäsi kokeneiden kollegoiden ja hoitohenkilökunnan tuki.

Terveyskeskushammaslääkärin virkaan valittavan tulee olla Suomessa laillistettu hammaslääketieteen lisensiaatti. Virkavaalissa voidaan huomioida Valviran laillistamispäätöstä odottavat hammaslääketieteen lisensiaattitutkinnon suorittaneet hammaslääkärit.

Edellytämme hakijoilta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi. Tarkemmat tiedot vaadittavasta kielitaidosta saat ilmoituksessa mainituilta henkilöiltä.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Virassa on 6 kk koeaika.

Ellet voit tehdä hakemusta Kuntarekryn kautta, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteella kirjaamo@eksote.fi tai postitse osoitteella Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta. Kuoreen merkintä HAKEMUS.
WWW-osoitehttp://www.eksote.fi
YhteystiedotYlihammaslääkäri Atte Antikainen, p. 040 194 4099, 23.4.-12.5.
Johtava ylihammaslääkäri Maarit Natunen, p. 040 194 4900,
etunimi.sukunimi@eksote.fi
Työpaikan osoite53100 LAPPEENRANTA
PalkkausLS ja paikallinen palkkaussopimus
Työ alkaaMahdollisimman pian sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.05.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/227922/fi_FI
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9928887
Työnantajan viite227922

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin