Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylilääkäri, Tehostettu kotisairaanhoito

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Lappeenranta

Tule ylilääkäriksi luomaan uutta toimintaa!

Olemme tehostamassa potilaan kotona tapahtuvaa hoitoa akuutissa tulosyksikössä. Tulosyksikköön kuuluvat päivystyspoliklinikka, päivystysosasto, ensihoito ja tehostettu kotisairaanhoito (Tehosa). Tehosan toiminta on ympärivuorokautista.

Tehostetun kotisairaanhoidon ylilääkäri vastaa potilasprosessien sujuvuudesta ja Tehosan lääketieteellisen toiminnan kehittämisestä. Hän vastaa Tehosan potilaiden hoidosta. Tehosaan tulee potilaita hoitoon keskussairaalan lisäksi päivystyksestä, avoterveydenhuollosta ja muista Eksoten yksiköistä. Ylilääkäri päättää potilaiden kotisairaalahoitoon ottamisesta. Hän kouluttaa erikoistuvia lääkäreitä sekä muuta henkilökuntaamme. Haemme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja potilaidemme hoidossa, olemme mm. Suomen etulinjassa kehittäneet kotiin vietäviä palveluita.

Tervetuloa työhön, jossa Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kehittää potilaan kotona tapahtuvaa hoitoa! Rekrytointisopimuksemme takaa Sinulle mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet, kuten kerran vuodessa osallistumisen ulkomaiseen kongressiin. Kilpailukykyisestä tehtäväkohtaisesta palkasta sinun on mahdollista neuvotella kanssamme.

Tehostetun kotisairaanhoidon ylilääkärin virkaa hakevalta edellytämme erikoislääkärin tutkintoa yleislääketieteen tai muulta soveltuvalta erikoisalalta. Virkaan valitulta vaadimme riittävää kielitaitoa. Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 3 kk koeaikaa.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.eksote.fi/rekry. Työhakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 LAPPEENRANTA.
WWW-osoitehttp://www.eksote.fi
YhteystiedotYlilääkäri Afra Prokki, puh. 040 198 8856, poissa 23.2.2020 asti, ylilääkäri Pekka Korvenoja, puh. 040 139 0451, poissa 24.2.-1.3.2020, etunimi.sukunimi@eksote.fi
Työpaikan osoiteKauppakatu 63, 53100 LAPPEENRANTA
PalkkausLS ja paikallinen palkkaussopimus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.03.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/276405/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10265904
Työnantajan viite276405

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin