Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, uusiutuva energia

Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Seinäjoki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on monialainen, alueellinen toimija. Edistämme alueemme elinvoimaa, kestävää kasvua ja hyvää tulevaisuutta sekä hyvinvointia ja sisäistä turvallisuutta. Hoidamme elinkeinoihin, ympäristöön ja liikenteeseen liittyviä tehtäviä asiakkaidemme eli ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Teemme tiiviisti työtä yhdessä sidosryhmiemme ja kumppaneidemme kanssa. Työskentelemme Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla ympäristö- ja liikenneasioissa.
Työpaikan tiedot: Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus Wolffintie 35, 6 krs 65100 VAASA
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus Pitkänsillankatu 15 67100 KOKKOLA
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus Alvar Aallon katu 8 60100 SEINÄJOKI

TEHTÄVÄN KUVAUS
Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksessa on haettavana asiantuntijan määräaikainen virka. Asiantuntijalle kuuluvat ne tehtävät, jotka Etelä-Pohjanmaan ELY-keskukselle on esitetty uusiutuvan energian tuotantolaitosten lupa- ja muista hallinnollisista menettelyistä annetun lain (1145/2020) mukaisena yhteyspisteviranomaisena.

Yhteyspisteviranomainen on uusi valtakunnallisesti keskitetty tehtävä, johon kuuluu uusiutuvaan energiaan liittyvien hankekehittäjien neuvonta hallinnollisissa menettelyissä, niitä koskevan menettelykäsikirjan laatiminen sekä määräaikojen seuranta ja niitä koskeva päätöksenteko. Asiantuntijan pääasialliset työtehtävät ovat tiedotus- ja viestintämateriaalin laatiminen sekä verkkosivumateriaalin tuottaminen asiakaslähtöisesti, asiakaspalvelun ja asiakaspolun kehittäminen sekä tiedottaminen yhteyspisteviranomaisen toiminnasta ja tarjoamista palvelusta.

Tehtävä sijoittuu Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ympäristönsuojeluyksikköön. Työskentelypaikkana on Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen Seinäjoen, Vaasan tai Kokkolan toimipaikka. Työnantaja tarjoaa hyvät etätyömahdollisuudet: tehtävän hoitoon liittyvissä etätyömahdollisuuksissa noudatetaan ELY-keskusten yhteisiä etätyöperiaatteita.


VAATIMUKSET
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen onnistuu parhaiten, jos hakijalla on ylempi korkeakoulututkinto esim. hallinnon, tekniikan tai luonnontieteen alalta tai työkokemuksen kautta hankittua, tehtävän hoidon kannalta riittävää osaamista ja kokemusta. Odotamme hakijalta myös hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä hyvää taitoa sähköisten järjestelmien käytössä.
Luemme eduksi kokemuksen viestinnästä, tiedotuksesta ja asiakaspalvelusta. Arvostamme myös monipuolista kokemusta erilaisista lupa- ja hallinnollisista menettelyistä erityisesti ympäristöalalla ja ympäristölainsäädännön tuntemusta.
Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävä sijoittuu ELY-keskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle E10a.
Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta 3 326,14 €/kk sekä
henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta (5 - 45 %).
Palkkauksessa otetaan huomioon palkkausjärjestelmän siirtymäkauden
säännökset.
Työnantajan tukema lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu. Työterveyshuolto.

Projektiluontoinen tehtävä, tehtävän jatkuminen riippuu käytettävissä olevista määrärahoista. Tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.
Liukuva työaika
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on viraston yhteinen.
ID: 32-623-2021
WWW-osoitehttp://www.ely-keskus.fi/etela-pohjanmaa
YhteystiedotMari Hakola, Johtava asiantuntija, 0295 027 654, mari.hakola@ely-keskus.fi
Työpaikan osoite60100 SEINÄJOKI
Työ alkaa01.06.2021, Tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Määräaikainen.
Haku päättyy19.05.2021 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Kirjaamo, KEHA-keskus PL 1000 50101 Mikkeli
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2122ed0e-3c54-411b-9945-a33b205e6a61&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10737611
Työnantajan viite80136

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin