Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaalasolubiologin toimi, Patologian toimint...

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Seinäjoki

Sairaalasolubiologi toimii patologian toimintayksikössä monipuolisissa työtehtävissä, joihin kuuluvat muun muassa hankintojen tekeminen, laadunhallinta sekä menetelmien ja laitteiden toiminnasta vastaaminen. Yksi tärkeä osa sairaalasolubiologin työtä on toimia molekyylipatologian diagnostiikassa (mm. IHC, ISH, PCR) yhteistyössä patologien kanssa. Ylisolubiologin alaisuudessa työskentelevä sairaalasolubiologi on tärkeässä asemassa patologian yksikön kehittämisessä niin laboratorioprosessien, tietojärjestelmien kuin laadunkin kannalta. Seinäjoen keskussairaalan patologian yksikkö on moderni ja kehityksen kärjessä kulkeva innostava työyhteisö, jossa panostetaan aina työturvallisuuteen, laitekantaan sekä yhdessä tekemiseen.

Kelpoisuusehtona toimeen on asetuksessa (564/94) tarkoitetun koulutuksen tuottama sairaalasolubiologin pätevyys. Eduksi katsotaan solubiologian alan työkokemus ja tutkimustyö. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan toimeen valita määräaikaisesti erikoistuva sairaalasolubiologi. Tällöin eduksi katsotaan toteuttamiskelpoinen suunnitelma pätevöitymisen suorittamisesta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Toimen täytössä voidaan noudattaa koeaikaa.

Tiedusteluihin vastaa Mervi Jumppanen, puh. 050 474 3118 tai mervi.jumppanen(at)epshp.fi.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa http://www.epshp.fi.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 21.11.2019

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ
WWW-osoitehttp://www.epshp.fi
YhteystiedotMervi Jumppanen, puh. 050 474 3118 tai mervi.jumppanen@epshp.fi.
Työpaikan osoiteHanneksenrinne 7, 60220 SEINÄJOKI
PalkkausKVTES:n ja shp:n säännösten mukaisesti
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.12.2019 klo 14:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://epshp.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1523&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty21.11.2019
Ilmoitusnumero10174260
Työnantajan viite1523

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

16 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin