Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä (poliisin sosiaalityö)

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Mikkeli

ESSOTE hakee sosiaalityöntekijää Mikkelin poliisasemalle sijoittuvaan määräaikaiseen virkaan ajalle 1.6.2021 - 14.4.2022.

Poliisin sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojeluilmoitusten käsittely ja ohjaus kuntiin sekä tarvittaessa kiireellisten sijoitusten tekeminen. Sosiaalityöntekijä osallistuu alaikäisten kuulusteluihin ja käräjille, osallistuu rikoksen uhriksi joutuneen lapsen ja nuoren esitutkintaan sekä toimii Ankkuri-työryhmässä yhtenä jäsenenä.

Aikuisasiakkaiden kohdalla tehtäviin kuuluu palveluohjaus, lähisuhdeväkivaltatyö, erilaisten lausuntojen antaminen esim. rikosseuraamuslaitokselle (RISE), työskentely sosiaali- ja kriisipäivystyksen osana sekä laaja verkostotyö eri toimijoiden kanssa. Mielenterveys- ja päihdetyö on yksi keskeisistä yhteistyötahoista. Virka sisältää merkittävästi julkisen vallan käyttöä.

Kelpoisuutena virkaan on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kelpoisuutena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.

Työ on monipuolista ja haastavaa, jolloin työntekijältä edellytetään rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä. Yhteistyö useiden toimijoiden ja verkostojen kanssa on päivittäistä, joten hyvät yhteistyötaidot ovat työn edellytys. Työpiste on poliisiasemalla, joten työskentely poliisien kanssa on päivittäistä. Eduksi luetaan monipuolinen kokemus sosiaalihuollon tehtävissä toimimisesta. Rohkea, avoin ja kehittämismyönteinen asenne on tärkeää.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.
WWW-osoitehttps://www.essote.fi/
YhteystiedotPalvelupäällikkö Pirjo Kirvesmies, puh. 040 522 5359, pirjo.kirvesmies@essote.fi ja poliisin sosiaalityöntekijä Sarita Virtanen, puh. 044 794 5394, sarita.virtanen@essote.fi.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.
Työpaikan osoiteHallituskatu 4, 50100 MIKKELI
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa1.6.2021 (tai sop. mukaan) - 14.4.2022
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy30.04.2021 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/353752/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693960
Työnantajan viite353752

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin