Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Apulaisosastonhoitaja (monitoimijapäivystys)

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Mikkeli

Päivystykseen Etelä-Savoon!

ESSOTE hakee monitoimijapäivystyksen dynaamiseen joukkoon akuuttihoitotyöstä kiinnostunutta apulaisosastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Monitoimijapäivystys toimii koko Etelä-Savon alueella ympärivuorokautisena päivystyspisteenä erikoissairaanhoidon ja yleislääketieteen potilaille. Toteutamme äkillisesti sairastuneen päivystyspotilaan kokonaisvaltaista hoitotyötä yhdessä moniammatillisessa hoitotiimissä. Lisäksi hoidamme ja seuraamme potilaita lyhytaikaisesti (max 24-48h, 24 potilaspaikkaa) päivystysosastolla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haasteellisen ja kehittyvän työympäristön. Meillä on hyvä työyhteisö ja sinulla on mahdollisuus kehittää päivystyshoitotyötä ja toimintaa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta akuuttihoitotyöstä ja kehittämisestä, katsomme sen eduksesi. Olemme motivoituneita ja kehittämismyönteisiä. Jos sinäkin olet, tule joukkomme!

Apulaisosastonhoitajan tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua äkillisesti muuttuviin tilanteisiin. Tehtävään kuuluu työskentelytapojen ja toiminnan suunnittelua, kehittämistä, organisointia ja toimintaympäristöstä huolehtimista, sekä sairaanhoitajan työtä. Lisäksi tehtävään sisältyy työvuorosuunnittelua sekä sijaisjärjestelyä. Tehtävään kuuluu myös osastonhoitajan sijaistaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto täydennettynä johtamiskoulutuksella tai ylempi korkeakoulututkinto.

Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä halua itsensä ja työyhteisön kehittämiseen. Eduksi luemme suuntautuneisuuden akuutti- ja ensihoitoon ja/tai työkokemuksen kyseisellä alueella. Lisäksi kokemus apulaisosastonhoitajan tehtävistä ja johtamisosaaminen ja - koulutus katsotaan eduksi.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttps://www.essote.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja Päivi Ylönen, puh. 044 351 2301, paivi.ylonen@essote.fi ja Apulaisosastonhoitaja Heidi Korhonen, puh. 040 359 7982, heidi.korhonen@esssote.fi.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.
Työpaikan osoitePorrassalmenkatu 35-37, 50100 MIKKELI
PalkkausKVTES:n mukaisesti
Työ alkaa1.10.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.08.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/277318/fi_FI
Ilmoitus jätetty03.06.2020
Ilmoitusnumero10365447
Työnantajan viite277318

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin