Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Mikkeli

Oletko kiinnostunut työskentelemään henkilökohtaisena avustajana?

Henkilökohtaisen avun palvelukoordinaattorit koordinoivat henkilökohtaisen avun avustajatoimintaa Essoten alueella. Palvelukoordinaattorit välittävät henkilökohtaisia avustajia henkilöille, jotka ovat saaneet henkilökohtaisen avun päätöksen vammaispalvelusta.


Haemme nyt avustajan työstä kiinnostuneita henkilöitä avustajavälitykseen Essoten alueelle (Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala).

Omaatko rohkeutta kohdata eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia tukea tarvitsevia ihmisiä? Oletko luotettava, oma-aloitteinen ja sinulla on halu auttaa avustettavaa arjen toiminnoissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinneissa ja harrastuksissa sekä muissa avustettavan itse määrittämissä tehtävissä.

Työ voi olla osa-aikaista tai kokoaikaista päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin työnantajan avuntarpeesta riippuen. Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Voit hakeutua henkilökohtaiseksi avustajaksi vaikka sinulla ei vielä olisi työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta asenteesi ja työskentelytapasi sopivat henkilökohtaisen avustajan tehtävään.

Essoten alueella on käytössä työnantajamalli, jolloin avustaja on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Sijaispalkanmaksajana toimii Essote.

Palkka määräytyy työtehtävien mukaan, palkkaryhmä A 10,92 eur/h, palkkaryhmä B 12,16 eur/h.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös milloin olet käytettävissä.

Hakemuksen voit osoittaa henkilökohtaisen avun palvelukoordinaattorille. Häneltä voit kysyä tarvittaessa myös lisätietoja.
Saatuamme hakemuksesi, kutsumme sinut esihaastatteluun. Palvelukoordinaattorit kertovat haastattelussa tarkemmin avustajavälityksestä, työsuhteesta ja palkkauksesta.
Palvelukoordinaattori Sirpa Kilponen 040 359 7071, sirpa.kilponen@essote.fi tai Palvelukoordinaattori Titta Immonen 040 359 7072, titta.immonen@essote.fi.
WWW-osoitehttps://www.essote.fi
YhteystiedotPalvelukoordinaattori Sirpa Kilponen 040 359 7071, sirpa.kilponen@essote.fi tai Palvelukoordinaattori Titta Immonen 040 359 7072,
titta.immonen@essote.fi
Työpaikan osoite50100 MIKKELI
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, tai osa-aikatyö, sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty20.05.2020
Ilmoitusnumero10352894

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

51 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin