Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koulukuraattori (Mikkeli)

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Mikkeli

ESSOTE hakee koulukuraattoria toistaiseksi voimassa olevan työsuhteeseen Mikkeliin 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mikkelissä oppilas- ja opiskeluhuollossa työskentelee 7 kuraattoria tiiviissä yhteistyössä oppilashuollon muiden ammattilaisten, sekä kasvatus-ja perheneuvonnan työntekijöiden kanssa. Työsuhteen alkaessa pääasiallinen työskentelypaikka on Mikkelissä perusasteella Urpolan, Tuppuralan, Anttolan, Olkkolan ja Moision kouluilla.

Koulukuraattorin työssä on keskeistä toimia kouluissa sosiaalialan asiantuntijana. Kuraattori antaa koulunkäyntiin tukea ja ohjausta. Työ sisältää yksilöllisen oppilashuollon lisäksi lain edellyttämää yhteisöllistä ja ennaltaehkäisevää hyvinvointityötä.

Yksilöllinen työskentely kohdentuu oppilaisiin, joilla on vaikeuksia koulunkäyntiin, ihmissuhteisiin tai kasvuun ja kehitykseen liittyvissä asioissa. Kuraattori auttaa ja tukee oppilaita joilla on sosiaalisia ja psyykkisiä haasteita. Tiivis yhteistyö kodin ja koulun kanssa on tärkeää. Luokan työilmapiiri ja työrauhan ylläpitäminen, opettajan ja oppilaan väliset ristiriitatilanteet, koulupinnaus, kiusaaminen, kotiongelmat ja erilaiset koulun tai luokan vaihtumisesta johtuvat siirtymävaiheet ovat tyypillisiä tilanteita, missä kuraattoria voidaan tarvita avuksi ja tueksi.

Yhteisöllinen ja ennaltaehkäisevä hyvinvointityö kouluissa on monimuotoista. Työ voi olla erilaisten ryhmien vetämistä, jalkautumista oppitunneille ja koulun tapahtumiin osallistumista. Kuraattorin tehtäväkuvaan kuuluu koko kouluyhteisön hyvinvoinnin ja toiminnan tukeminen. Kuraattori muodostaa tiimin terveydenhoitajan, psykologin ja perheohjaajan kanssa. Tiimin lisäksi tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat koulujen henkilöstö sekä vanhemmat.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, joka mahdollistaa toimimisen moniammatillisissa työyhteisöissä. Essoten etuna on kuraattoritiimi, jolla on vahva osaaminen ja ammattitaito, joten perehdytystä on tarjolla etkä jää pulmatilanteissa yksin.

Kuraattorina voi toimia vähintään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n 1 momentissa tarkoitetun korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, taikka henkilö, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto ja suoritettuna sosiaalialan aineopinnot, tai vähintään kahden vuoden työkokemus kuraattorin tai sitä vastaavasta sosiaalialan tehtävästä.

Työ sisältää liikkumista eri koulujen välillä, joten voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tehtävän kannalta välttämätön. Eduksi luetaan työkokemus yksilö- ja ryhmätyöskentelystä lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi eduksi katsotaan myös lisäkoulutukset tunne-elämäntaitoihin liittyen sekä neuropsykiatrinen koulutus.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttps://www.essote.fi
Yhteystiedot1.7.-12.7.: Palveluesimies Noora Valjakka, puh 040 359 7093, noora.valjakka@essote.fi ja 13.7.-16.7.: Palveluesimies Johanna Puhakka, puh. 040 359 8658, johanna.puhakka@essote.fi.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.
Työpaikan osoitePrikaatinkatu 3, 50100 MIKKELI
PalkkausKVTES:n mukaisesti
Työ alkaa3.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/303400/fi_FI
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10388816
Työnantajan viite303400

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin