Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja (Graanin palvelukeskus)

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Mikkeli

ESSOTE hakee lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Graanin palvelukeskukseen ajalle 12.08.2020-31.05.2021.

Vanhus- ja vammaispalvelujen asumisyksikkö Graanin palvelukeskus tarjoaa kotihoitoa, tavallista ja tehostettua palveluasumista ikääntyneille, joiden selviytyminen arjesta omassa kodissa ei ole enää mahdollista. Palveluasumisen muoto määräytyy asiakkaan yksilöllisen hoito- ja palvelutarpeen mukaan. Essoten SAS-työryhmä tekee asukasvalinnan ja ohjaa palveluidemme piiriin. Tarjoamme myös pariskunnille mahdollisuutta yhdessä asumiseen elinkaaren loppuun saakka.

Palveluiden lähtökohtana on ikääntyneen arvostaminen, itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen. Teemme työtä sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla niin asukkaiden, omaisten kuin yhteistyöverkostojen kanssa. Moniammatillisessa tiimissämme on hoiva-avustajia, lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä heidän lisäkseen kuntohoitaja ja ohjaaja. Tilahuollosta ja ateriapalvelusta vastaavat ESSOTE:n työntekijät. Sijaintimme on Mikkelissä Graanin kaupunginosassa, lähellä Graanin kauppakeskusta. Keskustaan on matkaa n. 2 km.

Oletko Sinä etsimämme lähihoitaja, jonka osaaminen on ammatilllista ja yksilöllistä muistisairaiden asiakkaiden hoiva- ja huolenpitotyötä? Toteutat aktiivista palvelutarpeen ja riskien arviointia ja olet valmis omahoitajuuteen? Toivomme Sinulta kiinnostusta oman ammattitaidon ja moniammatillisen työyhteisön kehittämiseen. Iloitsemme, jos olet aidosti kiinnostunut vanhuksien hoidosta, työotteesi on asukkaan omaa toimintakykyä ohjaavaa ja tukevaa sekä ohjaat alan opiskelijoita huolella. Entä huolehditko merkityksellisen arjen mahdollistamisesta asukkaillemme? Tähän odotamme Sinulta hyvää sosiaalista taitoa, joustavuutta ja paineensietokykyä. Työaika lähihoitajalla on vuorotyönluonteinen jaksotyö (kolmivuorotyö) moniammatillisessa tiimissä. Tehtävään sisältyy työantajan ammatillisen kelpoisuuden edellyttämät pakolliset koulutukset.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Eduksi luetaan kokemus ikäihmisten kanssa tehdystä työstä ja suoritettu LOVE-koulutus.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.
WWW-osoitehttps://www.essote.fi
YhteystiedotAsumispalveluyksikön esimies Jaana Ravolainen, puh. 040 836 5278, jaana.ravolainen@essote.fi.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.
Työpaikan osoiteGraanintie 10, 50190 MIKKELI
PalkkausKVTES:n mukaisesti
Työ alkaa12.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy15.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/300857/fi_FI
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389376
Työnantajan viite300857

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin