Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja (kotihoito, Kangasniemi)

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Kangasniemi

ESSOTE hakee kahta (2) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Kangasniemen kotihoitoon.

Kangasniemen kotihoidon tehtävänä on vastata asiakkaiden hoidon toteutumisesta perushoidosta aina kotisairaalatoimintaan asti. Kotisairaalatoimintaa toteutetaan mahdollisuuksien mukaan yhdessä eri yksiköiden kanssa. Kotihoidon työ on haasteellista ja laaja-alaista osaamista vaativaa. Käytössä on potilastietojärjestelmä Effica ja toiminnanohjausjärjestelmä Hilkka.

Kotihoidossa työskennellään moniammatillisina tiimeinä, joissa sairaanhoitaja ja lähihoitaja vastaavat yhdessä kotihoidon asiakkaiden hoidosta hoito-ja palvelusuunnitelman mukaan. Lähihoitajalta edellyteään osaamista erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoiva- ja hoitotyössä. Odotamme Sinun olevan kiinnostunut oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämisestä. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoidosta, ja työotteesi on toimintakykyä ylläpitävää. Edellytämme Sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista, joustavuutta ja paineensietokykyä. Lähihoitajan työ on toistaiseksi kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on perushoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto soveltuvasta koulutusohjelmasta. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän kannalta välttämättömiä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttps://www.essote.fi
YhteystiedotKotihoidon esimies Maaret Ylönen, puh. 040 0124 603, maaret.ylonen@essote.fi.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.
Työpaikan osoiteSairaalantie 13, 51200 KANGASNIEMI
PalkkausKVTES:n mukaisesti
Työ alkaa3.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/291802/fi_FI
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390053
Työnantajan viite291802

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin