Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Perhetyöntekijä (perhekuntoutus)

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Mikkeli

ESSOTE hakee kahta (2) perhetyöntekijää toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin lapsiperheiden ja lastensuojelun sosiaalityön ja perhetyön yksikköön koko Essoten alueelle 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Perhekuntoutus on lastensuojelun avohuollon tukitoimenpiteenä tehtävää työtä lasten ja perheiden tukemiseksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Perhetyö käynnistyy tehdyn palvelutarpeenarvioinnin johdosta. Perhekuntoutusta toteutetaan perheiden kotona.

Perhekuntoutuksessa tarjotaan kuntouttavaa toimintaa koko perheelle suunnitellusti ja tavoitteellisesti. Sen tavoitteena on lasten kasvuolosuhteiden turvaaminen, vanhempien tukeminen kasvatustehtävässä ja perheen omien voimavarojen vahvistaminen. Perheenjäsenten välisen vuorovaikutuksen tukeminen erilaisin toiminnallisin menetelmin, arjen taitojen harjoittelu ja säännöllisen päivärytmin vakiinnuttaminen ovat koko perheen kuntoutuksen kulmakiviä. Perhetyöntekijä tekee työtä perheiden kotona, arjessa ja heidän verkostossaan. Työtä tehdään laajan moniammatillisen verkoston kanssa.

Työtä tehdään tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työntekijä suunnittelee itse työvuoronsa perheiden tarpeiden mukaan. Perhekuntoutuksen tiimi on pieni, jossa vahvasti tuetaan toinen toistaan. Perhetyöntekijä saa tehtäviensä hoitamiseen kollegiaalista ammatillista tukea muilta työryhmän jäseniltä ja esimiehiltään. Lisäksi perhetyöntekijöillä on säännöllinen työnohjaus työssäjaksamisen tukena.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosionomi (AMK) tai aikaisempi opistotason tutkinto. Eduksi luetaan kokemus lastensuojelun työstä ja lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttps://www.essote.fi
YhteystiedotPalveluesimies Tanja Bradly-Ikonen, puh. 040 587 2421, tanja.bradly-ikonen@essote.fi tai palveluesimies Kirsi Kaskinen, puh. 040 359 6887, kirsi.kaskinen@essote.fi.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 (8.7.-31.7.2020) tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683 (3.8.-10.8.2020).

Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.
Työpaikan osoitePorrassalmenkatu 35-37, 50100 MIKKELI
PalkkausKVTES:n mukaisesti
Työ alkaa1.9.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.08.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/304221/fi_FI
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396099
Työnantajan viite304221

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin