Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja (kotihoito, Mikkeli)

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Mikkeli

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mikkelin kotihoitoon 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työskentelemme kotihoidossa moniammatillisina tiimeinä, jossa sairaanhoitaja vastaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta asiakassuunnitelman mukaisesti. Haemme työntekijää, jolla on vahva ammatillinen osaaminen erilaisten asiakasryhmien, erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoiva- ja hoitotyössä. Edellytämme kiinnostusta oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoidosta, ja työotteesi on toimintakykyä ylläpitävää. Työ edellyttää vahvaa kliinistä osaamista. Työaika sairaanhoitajalla on pääsääntöisesti kaksivuorotyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme Sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista, joustavuutta ja paineensietokykyä. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tehtävän kannalta välttämätön.

Hakemuksen jättäminen: Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttps://www.essote.fi
YhteystiedotKotihoidon esimies Auli Partio, puh. 040 129 4461, auli.partio@essote.fi. tai kotihoidon esimies Miia Pöyhönen, puh. 040 359 7090, miia.poyhonen@essote.fi.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.
Työpaikan osoiteYrittäjänkatu 20, 50100 MIKKELI
PalkkausKVTES:n mukaisesti
Työ alkaa3.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/303346/fi_FI
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387714
Työnantajan viite303346

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin