Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja (Ruskahovi, Mäntyharju)

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Mäntyharju

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Palvelukeskus Ruskahoviin Mäntyharjulle

Palvelukeskus Ruskahovi on Essoten vanhuspalvelujen yksikkö. Ruskahovin kodinomaisessa ympäristössä pääset työskentelemään vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikössä. Yksikössämme on 48 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja 8 jaksohoitopaikkaa intervallihoitoa tarvitseville omaishoidettaville asiakkaille. Yksikössämme toimii myös arkipäivisin päiväkeskus ja ikäihmisille suunnattu kuntosali.

Ruskahovissa toimimme moniammatillisena tiiminä, työn kehittäminen ja kuntouttava työote ovat tärkeä osa työtämme unohtamatta hyvän työilmapiirin ylläpitämistä. Sairaanhoidollinen osaaminen korostuu usein monisairaiden asiakkaidemme palvelussa. Yksikköömme tulee myös akuutisti asiakkaita, joten pääset ottamaan vastuuta ja kehittämään osaamistasi ja työyksikköäsi.

Sairaanhoitajan työ on kokonaisvaltaista asiakkaan hoidon ja palvelujen suunnittelua, arviointia ja toteutusta yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Lisäksi sairaanhoitajan työssä korostuu asiantuntijan rooli omassa työyhteisössä. Työ on kolmivuorotyötä, johon on mahdollista itse vaikuttaa sähköisen yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94).

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttps://www.essote.fi
YhteystiedotAsumispalveluyksikön esimies Merja Pöllänen, puh. 040 725 4263, merja.pollanen@essote.fi.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.

Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.
Työpaikan osoiteHaapaseläntie 21, 52700 MÄNTYHARJU
PalkkausKVTES:n mukaan.
Työ alkaa1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/262839/fi_FI
Ilmoitus jätetty21.01.2020
Ilmoitusnumero10234794
Työnantajan viite262839

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin