Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ympäristöylitarkastaja

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.
Virastomme on savuton.

Olemme ympäristönsuojelua edistävä ympäristölupaviranomainen. Käsittelemme vesilain ja ympäristösuojelulain mukaiset lupahakemukset. Päämääränämme on ympäristön tilan parantaminen ja luonnonvarojen kestävä käyttö.

Työpaikan tiedot: Etelä-Suomen aluehallintovirasto Birger Jaarlin katu 15 13100 Hämeenlinna
Etelä-Suomen aluehallintovirasto Ratapihantie 9 00520 Helsinki
Etelä-Suomen aluehallintovirasto Kauppamiehenkatu 4 45100 Kouvola
Etelä-Suomen aluehallintoviraston toimipiste Itsenäisyydenaukio 2 20800 Turku

TEHTÄVÄN KUVAUS
Etelä-Suomen aluehallintoviraston ympäristölupavastuualueella on haettavana ympäristöylitarkastajan virka.

Virka sijoittuu vesiyksikköön, jossa käsitellään vesilain mukaiset hakemus- ja hallintopakkoasiat sekä ympäristönsuojelu-lain mukaiset yhdyskuntien jätevedenpuhdistamoiden, turvetuotannon ja kalankasvatuksen lupa-asiat sekä korvauksia koskevat asiat. Ympäristöylitarkastajan tehtävänä on valmistella ja esitellä edellä mainittuja asioita.

Viran sijoituspaikka on Hämeenlinna, Helsinki, Kouvola tai Turku. Hakija voi esittää toivomuksensa sijoituspaikasta.

Virassa on enintään kuuden kuukauden koeaika.


VAATIMUKSET
Parhaat valmiudet viran menestykselliselle hoitamiselle antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tekniikan tai luonnontieteen alalta, vesi- ja ympäristönsuojelulainsäädännön tuntemus sekä monipuolinen kokemus vesi- ja ympäristönsuojelulain alaan kuuluvissa lupa-, valvonta- tai suunnittelutehtävissä.

Odotamme valittavalta henkilöltä erityisesti vesirakentamisen asiantuntemusta ja oman osaamisensa kehittämistä. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tehokasta otetta työtehtäviin, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa. Luemme eduksi ruotsin kielen taidon ja tietoteknisen osaamisen.


Ei säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.
Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen käyttöä.

Tehtävä on sijoitettu aluehallintovirastojen palkkausjärjestelmän tehtävän vaativuustasolle 11A. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3 589,15 euroa/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa 5 - 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Palkka on palvelussuhteen alussa noin 4 100 - 4 400 euroa/kk.


tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Huomioithan, että hakemukset ja niiden liitteet ovat julkisia asiakirjoja.
ID: 28-650-2020
WWW-osoitehttp://www.avi.fi/etela
YhteystiedotPäivi Jaara, Yksikön päällikkö, ympäristöneuvos, 0295 016 406
Erja Tasanko, Ympäristöneuvos, 0295 016 248
Työpaikan osoite00520 HELSINKI
Työ alkaa01.10.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy07.08.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Etelä-Suomen aluehallintovirasto/Kirjaamo Birger Jaarlin katu 15 13100 Hämeenlinna
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9d479ad7-722a-47e7-9396-f65e39aa0da6&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10386482
Työnantajan viite68926

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin