Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoisohjaaja

Eteva kuntayhtymä Lahti

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme ERIKOISOHJAAJAA (AAC) Etevan asiantuntijayksikköön (Asiantuntijat, Elämän tuki) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhteen alkaessa työpisteen sijoituspaikka on Lahti ja työalueena ovat Lahden kehitysvammapsykiatrian yksikkö Etevan kuntayhtymän Päijät-Hämeen alueen sekä Keski-Uudenmaan kunnat.

Tehtävänäsi on antaa tukea asiakaskohtaiseen ja yhteisölliseen puhetta tukevaan ja korvaavaan viestintään. Toimit alasi edustajana moniammatillisissa työryhmissä. Opastat ja koulutat asiakkaita, lähi-ihmisiä ja yhteisöjä AAC-keinojen käytössä ja voit toimia mm. AAC-ryhmien ja opintopiirien ohjaajana. Yksilökeskeiseen elämänsuunnitteluun pohjautuva työote on toiminnan perustana. Työ tapahtuu usein asiakkaan omassa ympäristössään, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Katsomme eduksi oma-aloitteisuuden, valmiuden kehittää työtä yksilökeskeisestä ajattelusta lähtien, hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme kehitysvamma-alan kokemusta ja puhevammaisten tulkkikoulutus katsotaan eduksi.

Erikoisohjaajan (AAC) kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan työkokemus ja tehtävään soveltuva lisäkoulutus.. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.eteva.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Terhi Tehola puh. 040 304 7821.
Työpaikan osoite15700 LAHTI
Palkkauskunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.04.2021 klo 15:00
Jätä hakemusToivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään 26.-28.4.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://eteva.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=1232&key=&o=A_RJ&rspvt=ehua8dfw9wgg0cww4w0kks4coo4cw8g
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693884

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin