Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja (Hoitajan tehtävä ID 4531)

Eteva kuntayhtymä Hämeenlinna

Haemme hoitajaa Hämeenlinnan kehitysvammapsykiatrian yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden yksilöllisen kuntoutuksen suunnittelu ja toteuttaminen moniammatillisen verkoston kanssa yhdessä. Työ on jaksotyötä. Tehtävässä tarvitaan vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä, päihde- tai mielenterveystyöstä ja autismin kirjon tuntemuksen. Voit olla kuitenkin myös uusi kehitysvamma-alalla. Voit tutustua yksikön hoitajan työhön tästä videosta: https://www.youtube.com/watch?v=QKmEZeDRWMQ

Meillä sinua odottaa ammatillinen ja yhteistyökykyinen työyhteisö. Tarjoamme hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan!

FAKTAT TYÖSUHTEESTA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti.

Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

LISÄTIEDOT
palvelupäällikkö Riikka Ahtila, puh. 040 304 8104

HAKUOHJEET
Hakuaika on 16.9 - 30.9.2020 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään 5.10.klo 12-15.30 ja 9.10. klo 12-15.

ORGANISAATIO
Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Etevan kehitysvammapsykiatrisia palveluita tarjotaan Keravalla, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Toimintayksiköt tarjoavat kehitysvamma-alan vaativaa palvelua suunnitellusti ja kriisitilanteissa eri ikäisille asiakkaille jaksotyyppisesti. Asiakkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen on tärkeä arvo toiminnassamme!


AVAINSANAT: lähihoitaja sosionomi kuntoutuksen ohjaaja
WWW-osoitehttp://www.eteva.fi
Yhteystiedotpalvelupäällikkö Riikka Ahtila, puh. 040 304 8104
Työpaikan osoite13100 HÄMEENLINNA
Palkkauskunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2020 klo 15:00
Jätä hakemusHakuaika on 16.9 - 30.9.2020 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään 5.10.klo 12-15.30 ja 9.10. klo 12-15.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.eteva.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461076

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin