Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

LVI-suunnittelija

Etteplan Finland Oy Lappeenranta

Brändilupauksemme "Engineering with a difference" mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen.

Osaamisellasi on meille merkitystä - tule mukaan menestystarinaamme!

Haemme LVI-SUUNNITTELIJAA Lappeenrantaan.

Haemme LVI-suunnittelijaa tehdassuunnitteluosastollemme. Toimistollamme työskentelee yli 80 suunnittelualan ammattilaista ja palvelutarjontamme kattaa laajasti suunnittelun eri osa-alueet. Rautaiset asiantuntijamme tekevät mekaniikka-, sähkö-, automaatio-, LVI-, tehdas- ja prosessisuunnittelua sekä teknistä laskentaa, teknistä dokumentointia sekä turvallisuuteen liittyvää suunnittelua. LVI -suunnittelussa asiakkaamme ovat paikallisia teollisuuslaitoksia ja erilaisia rakennusalan toimijoita.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on työhön soveltuva koulutus ja sinulle on kertynyt jo jonkun verran LVI-suunnittelukokemusta. Hallitset lisäksi myös tärkeimpien ohjelmistojen kuten MS Officen, Autocadin ja Magicadin käytön. Sinulla on myös perustiedot 3D-ohjelmiston käytöstä ja mielellään kokemusta myös LVI -työmailla toimimisesta. Arvostamme suunnittelukokemusta teollisuudesta, prosessisuunnittelun osaamista ja hyvää englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta kotimaassa.

Meillä on tarjolla työkokemuksestasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen joko pääsuunnittelijan tehtäviä monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa tai projektien johtamista sekä suunnittelua muiden, myös eri suunnittelualojen suunnittelijoiden kanssa. Vähemmän kokeneelle LVI-suunnittelijoille tarjoamme kasvun paikan suunnitteluryhmässä. LVI -suunnittelijana pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisissa projekteissa myös mm. käyttöönottoon, testaukseen ja asennusvalvontaan. Etteplanilla työ on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi mielenkiintoisien ja haastavien työtehtävien parissa. Tarjoamme hyvän työympäristön, ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen ja kilpailukykyisen palkan. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella.

Etteplan panostaa vahvasti henkilöstönsä osaamiseen ja viihtyvyyteen. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta ja liity mukaan!

Lisätietoa tehtävästä antaa Regional Director Marko Karhunen, puh 050 5342 789 tai marko.karhunen@etteplan.com. Yhteydenotot 4-7.8 välisenä aikana.
WWW-osoitehttp://www.etteplan.com
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Regional Director Marko Karhunen, puh 050 5342 789 tai marko.karhunen@etteplan.com. Yhteydenotot 4-7.8 välisenä aikana.
Työpaikan osoite53600 LAPPEENRANTA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy14.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1522&ProjectId=147590&DepartmentId=18971&MediaId=5&SkipAdvertisement=False
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388258

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin