Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkösuunnittelija

Etteplan Finland Oy Tampere

Liiketoimintamme kasvaessa, vahvistamme sähkösuunnitteluosastoamme Tampereen toimistolla. Etsimme joukkoomme hyvän asenteen ja työmotivaation omaavia kehittymishaluisia suunnittelijoita. Mikäli sinulla on soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus ja olet valmis liittymään nuorekkaaseen joukkoomme, niin tartu haasteeseen!

Työmahdollisuuksia on tarjolla seuraavilla sähkösuunnittelun osa-alueilla:

- Liikkuvan kaluston sähkösuunnittelu
- Teollisuuden tuotantolinjat ja sähkönjakelu
- Teollisuusrobotiikka
- Instrumentointisuunnittelu
- Piirikaaviosuunnittelu
- Johdinsarjasuunnittelu
- Tuotekehityksessä olevien laitekokoonpanojen järjestelmäasennukset ja järjestelmätestaus

Arvostamme teollisuudesta hankittua työkokemusta sekä aikaisempaa suunnittelukokemusta. Aikaisempi kokemus teollisuuden sähköasennustyöstä katsotaan myös eduksi. Työtehtävissä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä palveluasennetta, projektitoiminnan vaatimaa joustavuutta sekä tietysti alan teknistä osaamista.

Sähkösuunnittelijan tehtävissä eduksi katsotaan vähintään yhden tietokantapohjaisen suunnittelutyökalun, kuten E3 tai Eplan Electric P8, osaaminen.

Miksi Etteplan?

Brändilupauksemme "Engineering with a difference" heijastuu kaikkeen tekemiseemme. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi arvostetuksi ammattilaiseksi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, alamme moderneimmat työkalut sekä vaihtelevat työtehtävät. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella, pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Täytä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta heti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä! Liitäthän hakemuksesi mukaan myös CV:si sekä palkkatoivomuksesi.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin Area Manager Jani Hiltunen (+358103072370 / jani.hiltunen@etteplan.com)
WWW-osoitehttp://www.etteplan.com
YhteystiedotLisätietoa tehtävästä antaa arkisin Area Manager Jani Hiltunen (+358103072370 / jani.hiltunen@etteplan.com)
Työpaikan osoiteRuskontie 55, 33710 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1522&ProjectId=148015&DepartmentId=18971&MediaId=5
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694768

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin