Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Senior Documentation Specialist

Etteplan Finland Oy Tampere

Brändilupauksemme "Engineering with a difference" mukaisesti teemme Etteplanilla teknistä dokumentointia erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen.

Osaamisellasi on meille merkitystä - tule mukaan menestystarinaamme!

Haemme kokenutta teknistä dokumentoijaa kone-, laite- ja ohjelmistovalmistajia palvelevaan asiantuntijaryhmään Tampereelle.

Tehtävässä toimit dokumentointiasiantuntijana perehtyen asiakkaamme tuotteen toimintaan ja teknisiin ratkaisuihin. Tuotat laitteiden ja järjestelmien elinkaarta tukevaa ohjesisältöä eri kohderyhmille, esim. käyttäjille ja huolto-organisaatiolle. Työskentelet itsenäisesti toimien kuitenkin tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja oman henkilöstömme kanssa.

Tehtävän keskeisiä menestystekijöitä ovat kyky ymmärtää ja auttaa lukijaa ymmärtämään teknisiä asiakokonaisuuksia sekä taito tuottaa laadukasta, selkeää ja hyvin jäsenneltyä sisältöä suomen ja englannin kielellä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on sopiva tekninen tai humanistinen koulutus (esim. insinööri, DI, FM), monipuoliset kommunikointi- ja ryhmätyötaidot sekä työkokemusta rakenteisesta dokumentoinnista. Kuvankäsittelytaidot katsotaan eduksi. Työskentelet lähellä asiakasrajapintaa ja aika ajoin asiakaskäynnit ovat mahdollisia.

Etteplan tarjoaa sinulle ison yrityksen ja tiimin kokonaisvaltaisen tuen työssäsi, mukavan työkulttuurin, modernit työkalut sekä kilpailukykyiset edut. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua urallasi eteenpäin ja kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Tule osaksi menestystarinaamme ja lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta!

Lisätietoa tehtävästä antaa Department Manager Annukka Timonen, annukka.timonen@etteplan.com, puh. 040 728 1515. Otathan yhteyttä Annukkaa 9-16.8 välisenä aikana.
WWW-osoitehttp://www.etteplan.com
YhteystiedotLisätietoa tehtävästä antaa Department Manager Annukka Timonen, annukka.timonen@etteplan.com, puh. 040 728 1515. Otathan yhteyttä Annukkaa 9-16.8 välisenä aikana.
Työpaikan osoite33901 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1522&ProjectId=147591&DepartmentId=18972&MediaId=5&SkipAdvertisement=False
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389010

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin