Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Software Developer

Etteplan MORE Oy Jyväskylä

MONIPUOLISTA TYÖTÄ FULLSTACK DESIGNERINA

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa digitalisaation avulla: koodaat sovelluksia ja suunnittelet, kehität ja ylläpidät API-rajapintoja, microservicejä ja data pipelineja pilviympäristöissä. Työhösi kuuluvat myös ohjelmistojen elinkaaren suunnittelu, DevOps työt, sekä yksikkö- ja integraatiotestaus.

Hommia teet yhdessä kokeneen ja osaavan tiimin kanssa ketteriä menetelmiä hyödyntäen joko omalla toimistollamme (useita paikkakuntia) tai asiakkaamme tiloissa.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Jotta menestyt tehtävässäsi sinulla tulee olla:
- Useamman vuoden kokemus sekä backend että frontend tekniikoista
- Kokemusta Backendistä esim. C#, NET Core, Node js tai Java
- Kokemusta Frontendissä esim. Web components, PWA ja SPA sovellukset, React, tai Angular
- Kokemusta pilvipalveluista esim. AWS tai Azure
- Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Lisäksi edellytämme loistavia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, sillä työskentelet osana tiimiä vahvasti lähellä meidän asiakkaita. Osaat työskennellä niin osana tiimiä kuin itsenäisesti ja itseohjautuvasti. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoja.

MIKSI MORE?
Me Etteplan MORElla arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme - olemme samassa veneessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme yhteisiä vapaa-ajan tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka", ja toivomme sinun auttavan meitä kehittymään entistä paremmaksi!

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta!

TERVETULOA ETTEPLAN MOREEN!

Täytä hakemus jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä mukaan myös CV:si palkkatoiveineen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Elina Erjamo, Team Leader, elina.erjamo@etteplanmore.com.
WWW-osoitehttp://www.etteplanmore.com
YhteystiedotLisätietoa tehtävästä antaa Elina Erjamo, Team Leader, elina.erjamo@etteplanmore.com.
Työpaikan osoiteKilpisenkatu 8, 40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.12.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1522&ProjectId=147636&DepartmentId=19020&MediaId=4650
Ilmoitus jätetty22.10.2020
Ilmoitusnumero10496986

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin