Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kemisti

Eurofins Nab Labs Oy Oulu

Haemme Eurofins Nab Labs Oy:n Oulun laboratorioon kemistiä / analyysipalvelupäällikköä vastaamaan Oulun ja Kokkolan teollisuusanalytiikan laboratorioiden toiminnoista.

Tehtävänäsi on toimia Oulussa ja Kokkolassa sijaitsevissa teollisuusanalytiikan laboratorioyksiköissämme kemian menetelmien asiantuntijana. Tulet kuulumaan myös asiakaspalvelutiimiimme, ja huolehdit osaltasi asiakaspalvelumme sekä tilaustoimitusprosessimme sujuvuudesta, tulosten raportoinnista sekä laskutuksesta. Tuet siten muun ammattitaitoisen laboratoriohenkilöstömme työskentelyä ensiluokkaisen analyysipalvelun varmistamiseksi. Olet kiinnostunut toiminnan jatkuvasta parantamisesta niin laadun, työskentelymenetelmien kuin tuottavuudenkin osalta. Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen, ahkera ja aikaansaava, tarkka, ennakkoluuloton, organisointikykyinen ja kehityshaluinen. Olet asiakaspalveluhenkinen ja saat luontaisesti asiat sujumaan hyvässä yhteistyössä muiden ihmisten kanssa sekä suomeksi, että englanniksi. Myös ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Omaat muutaman vuoden työkokemuksen kemian alalta, olet tottunut hyödyntämään työssäsi Microsoft Office- sekä laatu- (ISO 17025) että laboratoriotietojärjestelmiä sujuvasti ja omaksut nopeasti uusia asioita. Kokemus AFS-, AAS-, GC-TCD-, GC-FID-, GC-MS- ja HPLC-laitteistoista, titrimetrisistä menetelmistä , ICanalytiikasta sekä analyysimenetelmien validoinnista ja menetelmien kehittämisestä katsotaan eduksi.

Toimipisteesi sijaitsee Oulussa, mutta tehtäviisi kuuluu myös Kokkolan laboratorion kemistin tehtäviä, joten työn hoitaminen vaatii säännöllistä matkustamista kotimaassa.

Työssäsi onnistumista ovat tukemassa ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen Eurofinsin henkilöstö, FINAS -akkreditointipalvelun akkreditoimat edistykselliset laboratorioyksikkömme koko Suomessa, toimialan laajin ja kilpailukykyisin erikoisanalytiikan valikoima sekä Eurofins-laboratorioiden muodostama vahva, kansainvälinen verkosto.
WWW-osoitehttp://www.eurofins.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Päivi Nikula puh. 040 5366814 tai PaiviNikula@eurofins.fi.
Työpaikan osoiteNuottasaarentie 17, 90400 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.01.2019
Jätä hakemusVapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 25.1.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry.envi@eurofins.fi. Kirjoita viestin otsikoksi Kemisti, Oulu/Kokkola.
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9814445

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin