Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Alue-edustaja

Eurosuni Oy Kempele

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, päivätyötä loistavassa tiimissä, jossa ahkeruutesi ja taitosi palkitaan.

Yli 15 vuotta toiminut Eurosuni Oy on suomalainen terveysalan yritys, jonka toiminta-ajatuksena on terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden kehittäminen, tuottaminen ja markkinointi, päätuotteina ovat kotimaiset antidecubituspatjat ja terveystyynyt, asennon tukemiseen liittyvät pehmusteet ja hoitovoiteet. Markkinointikohteita on useita.
Haemme edustajaa Kempeleen seudulle. Sinulla on halu menestyä, haluat toimia terveyteen liittyvien tuotteiden parissa, Sinulta löytyy hyvät sosiaaliset taidot ja pitkäjänteisyyttä sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Nykyisellä toimialallasi tai koulutuksellasi ei ole merkitystä, sillä koulutamme tehtävään. Lisäksi tarjoamme jatkuvan tuen ja kannustavan työyhteisön, laadukkaat ja arvostetut tuotteet sekä mahdollisuuden edetä urallasi. Oma auto on välttämätön.

Lisätietoa yrityksestä löytyy sivuilta www.eurosuni.fi
Tule innokkaaseen ja rentoon tiimiimme, jossa työnteosta on lupa nauttia. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotHakemukset mieluiten sähköpostilla: eurosuni@suomi24.fi
Tapani Koskinen, Puh. 0500-731203
Työpaikan osoite90440 KEMPELE
Palkkaussop. mukaan
Työ alkaasop. mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.02.2020
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266355

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin