Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Anestesiataitoinen hoitaja, hae Tammiston Eläinsa

Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy Vantaa

Tammiston eläinsairaalan laajentumisen myötä haemme nyt anestesiataitoista klinikkaeläinhoitajaa tai sairaanhoitajaa työskentelemään eläinsairaalaan leikkaussaliosastolla tai hammashoidon tiimissä. Työnkuva koostuu kirurgisen osaston hoitotyöstä Tammiston eläinsairaalassa.

Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen eläinsairaala. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä noin 100 ammattilaista mm. akuutti-ja tehohoidon, anestesiologian, ortopedian, diagnostisen kuvantamisen, onkologian, oftalmologian, kirurgian, suu- ja hammassairauksien sekä sisätautien eri osa-alueilla.

Edellytämme hakijalta klinikkaeläinhoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa sekä kokemusta ja osaamista anestesiasta. Perehdytämme tehtävään, mutta vähintään perusosaaminen anestesiasta on edellytys tehtävässä menestymiselle. Omaathan myös intohimoa leikkaussalityöskentelyyn ja/tai hammasyksikössä työskentelyyn! Leikkaussalipuolelle haemme myös erityisesti ortopediasta kiinnostunutta.

Sairaanhoitajilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta eläinten hoitotyöstä, sillä tarjoamme perusteellisen perehdytyksen tehtävään.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, loistavat henkilöstöedut ja kokeneet työtoverit tueksesi.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.8.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Evidensia Eläinsairaala Tammiston sairaalamanagerilta Anu Vartiaiselta (anu.vartiainen@evidensia.fi, nro 040 923 0108).
WWW-osoitehttps://www.evidensia.fi
YhteystiedotAnu Vartiainen, anu.vartiainen@evidensia.fi
Työpaikan osoiteTammiston Kauppatie 29, 01510, Vantaa, 01510 VANTAA
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.08.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.evidensia.fi/jobs/1065363-anestesiataitoinen-hoitaja-hae-tammiston-elainsairaalan-kirurgian-osastolle
Ilmoitus jätetty12.06.2021
Ilmoitusnumero10805111
Työnantajan viite205639

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

50 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin