Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Eläinlääkäriksi Lemmikkiklinikka MAi-Vetiin

Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy Seinäjoki

Vuonna 2008 perustettu lemmikkiklinikka MAi-VET tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa pennusta vanhuuteen. Meillä hoituvat kaikki lemmikkien perustoimenpiteet kuten rokotukset, iho- ja korvasairaudet, sisätautipotilaat, silmäsairaudet, tiineystutkimukset (ultra/röntgen) ja peruskirurgia. Teemme myös virallisia tarkastuksia mukaanlukien silmätarkastukset. Klinikkamme on hyvin varustautunut laitteiden kuin positiivisen ilmapiirinkin puolesta!

Etsimme nyt osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen eläinlääkäriä. Toivomme hakijalta lääketieteellisen osaamisen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta kehittää toimintaamme yhdessä.

Tarjoamme sinulle ihanat työkaverit ja asiakkaat sekä ammatillisesti tukevan työyhteisön. Panostamme henkilökunnan koulutukseen, ja pääset osaksi Evidensian laajaa kollegaverkostoa. Lisäksi tarjoamme useita henkilöstöetuja, kuten esimerkiksi ePassi Sportti & Kulttuuri, laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, etuja omien lemmikkien hoidossa ja ruokinnassa sekä yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja.

Lisätietoa työpaikasta saat klinikkamanageri Anumaria Keskiseltä anumaria.keskinen@evidensia.fi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.8.2021 mennessä, aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.
WWW-osoitehttps://www.evidensia.fi
YhteystiedotAnumaria Keskinen, anumaria.keskinen@evidensia.fi
Työpaikan osoiteTeollisuustie 18b, 60100, Seinäjoki, 60100 SEINÄJOKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.08.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.evidensia.fi/jobs/1215957-elainlaakariksi-lemmikkiklinikka-mai-vetiin
Ilmoitus jätetty12.06.2021
Ilmoitusnumero10805100
Työnantajan viite247810

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

50 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin