Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Röntgenhoitaja Eläinsairaala Tammisto

Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy Vantaa

Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen eläinsairaala. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä noin 100 ammattilaista mm. akuutti-ja tehohoidon, anestesiologian, ortopedian, diagnostisen kuvantamisen, onkologian, oftalmologian, kirurgian, suu- ja hammassairauksien sekä sisätautien eri osa-alueilla.

Haemme nyt Tammistoon röntgenhoitajaa/diagnostisen kuvantamisen hoitajaa.

Edellytämme hakijalta röntgenhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Aiempi kokemus diagnostisesta kuvantamisesta myös CT-laitteistolla katsotaan eduksi. Perehdytämme tehtävään ja laitteiston käyttöön, joten meille tärkeintä on löytää työstään innostuva ja kuvantamisesta kiinnostunut henkilö.

Diagnostisen kuvantamisen hoitajan työnkuvaan kuuluu tutkimusten esivalmistelutehtävät, kuvantaminen yhteistyössä muun hoitohenkilökunnan kanssa sekä tutkimuslaitteiden ja -välineiden toiminnasta huolehtiminen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu henkilökunnan perehdyttäminen ja säteilyturvallisuusasioista huolehtiminen.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen ja iloisen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Evidensia ja Taitotalo aloittavat yhteistyössä syksyllä diagnostisen kuvantamisen erikoisammattitutkintoon tähtäävän koulutuksen. Tässä työtehtävässä voit suorittaa klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinnon työn ohessa.Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Anu Vartiainen anu.vartiainen@evidensia.fi puh +358 40 923 0108

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2021 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttps://www.evidensia.fi
YhteystiedotAnu Vartiainen, anu.vartiainen@evidensia.fi
Työpaikan osoiteTammiston Kauppatie 29, 01510, Vantaa, 01510 VANTAA
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.08.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.evidensia.fi/jobs/1221026-rontgenhoitaja-elainsairaala-tammisto
Ilmoitus jätetty19.06.2021
Ilmoitusnumero10816032
Työnantajan viite250361

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin