Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Mittaustyönjohtaja

Exact AIP-Mittaus Oy Osa

Haemme mittaustyönjohtajia pääkaupunkiseudulle

Pidätkö itsenäisestä työskentelystä? Haluatko olla mukana tekemässä Suomen merkittävimpiä projekteja? Entä tahdotko olla osa huipputiimiä, jossa on mukava työskennellä myös maanantaisin sekä tilaa kasvaa ja kehittyä entistä paremmaksi? Mikäli tämä kuulostaa houkuttelevalta, sinua kiinnostaa varmasti se mitä meillä on tarjolla.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista:

- Kaipaat haasteita ja pidät ongelmien ratkomisesta, koska otat kokonaisvaltaisen vastuun projektin mittaustyöprosessin eri vaiheista.
- Pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta pystyt myös työskentelemään osana tiimiä, sillä vastaat työtehtävään liittyvästä kommunikaatiosta tilaajalle.
- Et pelkää tarttua toimeen, liata käsiäsi ja kokeilla uutta. Pystyt kuitenkin myös suoriutumaan tarvittavista rutiineista, kuten raportoinnista ja tiedonvälityksestä omalle esimiehillesi.
- Meillä on ollut tapana viettää aikaa yhdessä myös työajan ulkopuolella ja osallistumista näihin yhteisiin tilaisuuksiin toivotaan mahdollisuuksien mukaan.

Vaikkakin painotamme sitä, miten sovit yhteisöömme yksilönä, seuraavat asiat auttavat sinua onnistumaan paremmin tehtävässä. Jos täytät kaikki viisi kohtaa, loistavaa, kuitenkin jo kaksi tai kolmekin kohtaa riittää mainiosti, jos tunnistit itsesi aiemmista kohdista.

- Mittaustekninen koulutus (teknikko, insinööri tai kartoittaja)
- Työ vie välillä yllättäviin paikkoihin ja sen vuoksi olisi hyvä olla B-luokan ajokortti
- Kokemusta mittaustyöstä vähintään 1 vuosi
- Näyttöä rakennus- ja/tai infrahankkeiden menestyksekkäästä hoitamisesta
- Kokemus koneohjausjärjestelmistä, tietomalleista tai laserkeilauksesta nähdään eduksi

Me tarjoamme seuraavaa:

- Mahdollisuuden olla osana jotain isompaa: haluamme muuttaa käsityksen siitä, miten mittauspalveluja tehdään sekä johdattaa koko alaa jonkin uuden äärelle.
- Ammattitaitoisen organisaation tuen suoriutuaksesi menestyksellä vastuullisesta ja haasteellisesta tehtävästä kansainvälisessä yrityksessä.
- Välittävän työyhteisön, jossa on sopiva sekoitus nuoria kunnianhimoisia lupauksia ja vanhoja kokeneita tekijöitä.
- Vapautta, vastuuta ja vaihtoehtoja itsensä kehittämiseksi.
- Kilpailukykyisen palkan sekä edut.

Mikäli tämä kuulostaa haasteelta, jonka haluaisit ottaa seuraavaksi vastaan niin jätä hakemus mahdollisimman pian, sillä palkkaamme sopivan ehdokkaan sellaisen löytyessä, mutta kuitenkin viimeistään 2.8.2020. Mikäli haluat saada lisätietoja tai keskustella tarkemmin tehtävästä, olethan yhteydessä Anttiin sähköpostilla antti.soikkeli(a)teamexact.com tai soita +358 50 573 5336.EXACT - Passion for precision

EXACT tarjoaa kattavia sekä laadukkaita mittaus- ja skannauspalveluita koko Euroopan alueella. Mittaus ja tarkkojen tietojen kerääminen ovat erikoisalaamme. Palvelemme sekä suuria maailmalla tunnettuja että pieniä paikallisesti toimivia yrityksiä. Työskentely EXACT:lla tarjoaa mahdollisuuden myös kansainvälisen kokemuksen hankkimiseen ja osallistumiseen merkittäviin rakennusprojekteihin.

EXACTilla on useita toimipisteitä eri puolilla Eurooppaa, ja suunnitelmissamme on laajentaa toimintaa edelleen. Tällä hetkellä toimipisteissämme Suomessa, Norjassa, Kanada, Ruotsissa, Virossa ja Tsekin tasavallassa työskentelee yhteensä noin 250 henkilöä.

Työnteon pitää olla myös hauskaa, ja niin se meillä EXACT:lla onkin. Itseasiassa eräs tärkeimpiä mittaamiamme asioita on työntekijätyytyväisyys.Tartu nyt mahdollisuuteen ja hae töihin EXACT:lle.
WWW-osoitehttp://www.teamexact.com
YhteystiedotAntti Soikkeli, +358 50 573 5336
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausKuukausipalkka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.08.2020
Jätä hakemushttps://teamexact.varbi.com/fi/what:job/jobID:344603/
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://teamexact.varbi.com/fi/what:job/jobID:344603/type:job/where:84/apply:1
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10392937
Työnantajan viite2020/21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin