Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjelmistosuunnittelija

Exertus Oy Seinäjoki

Etsitkö hyvää työyhteisöä? Meillä Exertuksessa toimitaan arvojemme mukaisesti: kuunnellaan, kunnioitetaan, kommunikoidaan, kehitetään, kehitytään ja käyttäydytään niin, että kaikkien on hyvä olla.

Haemme innovatiiviseen tiimiimme ohjelmistosuunnittelijaa liikkuvien työkoneiden ohjausjärjestelmien kehitystehtäviin. Tarjoamme mielenkiintoisen paikan osallistua alan kehitykseen läheisessä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Ala kehittyy nopeasti ja tarjoaa haastavia tehtäviä koneohjaussovellusten, käyttöliittymien ja IoT-ratkaisujen parissa. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen tietotekniikan tai automaatiotekniikan insinööri tai vastaava sekä hankkineen jo muutaman vuoden työkokemusta ohjelmisto- tai automaatioalalta.
WWW-osoitehttp://www.exertus.fi
YhteystiedotMarja-Leena Ylinen, Puh: 040 5227031, Marja-Leena.Ylinen@exertus.fi
Työpaikan osoiteKampusranta 9 C, 60320 SEINÄJOKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2019 klo 16:00
Jätä hakemusMikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostiin Marja-Leena.Ylinen@exertus.fi.

Mahdolliset lisäkysymykset em. sähköpostiin tai puhelimeen +358 40 522 7031.
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061903

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin