Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokoustarjoilija Helsinkiin, Ostrobotnian Juhlake

Extremely Nice Job Oy Helsinki

Ostrobotnian-talo on valmistunut 1912, tuttavallisemmin kaupungissa sen tiedämme Bottana. Suomen historian vaiheet ovat kulkeneet ja näkyneet talon ravintolatoiminnassa kautta aikojen. Ostrobotnian Juhlakerroksen tiloina toimivat: Juhlasali, Manalan Kellari, Tina-Klubi ja Jääkärihuone sekä vaikuttavien pohjalaisten merkkihenkilöiden mukaan nimetyt kabinetit: Chydenius, Snellman ja Runeberg.

Tiloissamme on mahdollisuus järjestää monipuolisesti asiakkaiden toiveiden mukaisia kokoustilaisuuksia, lähtien aamiaisista aina illalliskutsuihin. Haemme tiimiimme tarjoilijaa vastaamaan tilaus- ja kokousravintolatoiminnastamme. Työnkuvasi on olla tiiviissä kontaktipisteessä kokousvieraiden kanssa, auttaen heitä toteuttamaan onnistunut päivä. Työ sisältää kokoustilojen järjestelyä, tarjoilua ja reagointia asiakkaiden tarpeisiin.

Kokoustarjoilijana sinulla on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, tilaustarjoilusta sekä omaat tarmokkaan työotteen. Olet parhaimmillasi kun saat pitää lankoja käsissäsi, sinusta löytyyoma-aloitteista palveluasennetta ja tietenkin hymysi valloittaa kiireenkin keskellä. Tässä tehtävässä opit toimimaan"tekniikan datatykkinä" joka puhuu kokoustilojen AV-laitteiden kanssa samaa kieltä.

Työskentelet sujuvasti suomen kielellä, pääasiassa kokoukset ovat aamu- ja päivävuoroissa mutta myös iltatilaisuudet kuuluvat työnkuvaan.Työtunteja on tarjolla vähintään 90 h/ 3 vko ja voit laajentaa osaamistasi myös ravintola Manalan á la carte -ravintolan puolelle, jolloin saat työsuhteesta kokoaikaisen.

Tarjoamme jatkuvan työsuhteen Enjoyn kirjoilla jolloin saat kaiken tarvitsemasi tuen ja autamme kehittymään urallasi, myöhemmässä vaiheessa on mahdollista siirtyä talon kirjoille.
WWW-osoitehttp://enjoy.fi
YhteystiedotAri Pulkkinen, ari.pulkkinen@enjoy.fi
Työpaikan osoiteFredrikinkatu 47, 00100, Helsinki, 00100 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.08.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.enjoy.fi/jobs/267292-kokoustarjoilija-helsinkiin-ostrobotnian-juhlakerros
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061326
Työnantajan viite105891

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin