Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ruokapalvelutyöntekijä Konalan ala-asteelle, Hels

Extremely Nice Job Oy Helsinki

Etsimme asiakkaallemme PALMIALLE Ruokapalvelutyöntekijää Konalan ala-asteelle.Työaika on 6h päivässä ja sijoittuu arkipäivisin kello 07.00-15.00 välille.

Olet luontainen asiakaspalvelija ja viihdytlasten, nuorten ja aikuisten parissa. Työssä tarvitaan reipasta mieltä ja ripeitä käsiä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa linjaston hoito, välipalamyynti, astiahuolto, lisäkesalaattien valmistaminen ja monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä. Odotamme sinulta kokemusta keittiön avustavista - ja/tai asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävään perehdytetään, joten kokemusta koulumaailmasta ei välttämättä vaadita.

Jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja olet innostunut työskentelemään niin asiakkaiden, kuin tarvittaessa keittiön perustöidenkin parissa, tämä voi olla sinun paikkasi.

Tehtävässä sovelletaan avainta tessiä, johon palkkaus perustuu. Tehtävään valitut rekrytoidaan suoraan Palmian palvelukseen, jolloin he ovat oikeutettuja Palmian monipuolisiin henkilöstöetuihin.
WWW-osoitehttp://enjoy.fi
YhteystiedotSini Sandström, sini.sandstrom@enjoy.fi
Työpaikan osoiteFredrikinkatu 47, 00100, Helsinki, 00100 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.02.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.enjoy.fi/jobs/271720-ruokapalvelutyontekija-konalan-ala-asteelle-helsinkiin
Ilmoitus jätetty23.08.2019
Ilmoitusnumero10073243
Työnantajan viite108066

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin