Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakasneuvoja / Oppisopimus

Fabros Group Oy Mikkeli

Haluatko ammattilaiseksi ilman vuosien koulutusta? Meillä se onnistuu!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kouluttautua suoraan oppisopimuksella liike-elämän huippuosaajaksi! Unohda siis perinteinen opintotuilla kitkuttelu ja aloita urasi heti Fabros Groupilla; emme vaadi sinulta minkäänlaista pohjakoulutusta. Saat henkilökohtaista opetusta toisen asteen tutkinnon suorittamiseksi ja pääset mukaan huippujengiin, jossa sinua autetaan ja kannustetaan koko ajan eteenpäin.

Fabros Groupilla koulu ja työ yhdistyvät yksinkertaisella työpaikka-alustalla, huippuluokan nykyaikaisilla työkaluilla ja jatkuvalla koulutuksella. Ammattitaitoiset ohjaajamme pitävät huolen, että opintosi etenevät aikataulussa ja valmistut normaalia nopeammin ammattiin. Lisäksi saat koko opintojesi ajan täyttä palkkaa työnteostasi. Oppisopimuskoulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea normaalisti yhteishaussa kolmannen asteen tutkintoihin esim. ammattikorkeakouluun tradenomiksi, yliopistoon tai kauppakorkeakouluun. Tarjoamastamme koulutuksesta on taatusti hyötyä tulevaisuudessasi, sillä valitsitpa minkä alan tahansa, neuvottelu- ja suostuttelutaitoja tarvitset aina.

Koulutus alkaa kokeilujaksolla. Voidaksesi aloittaa tutkinnon suorittamisen tulee ensimmäisen kuukauden kokeilun sujua suunnitelmien mukaan. Odotammekin sinulta positiivista asennetta ja sinnikkyyttä sekä ennakkoluulottomuutta ja halua oppia uusia asioita. Palkan suuruuteen voit suoraan vaikuttaa omalla työlläsi, ja siksi odotamme sinulta myös tervettä kunnianhimoa. Lupaamme kuitenkin, että täysillä yrittäminen palkitaan. Työskentelyn pohjana meillä on loistava tiimihenki ja rento meininki. Töitä tehdään hyvällä fiiliksellä.

"Työ Fabrosilla on rentoa ja töihin on kiva tulla, meillä on hyvä ja huumorintajuinen porukka. Työaikoihin on mahdollista vaikuttaa, ja työ tarjoaa etenemismahdollisuuksia. Olen täällä oppinut paljon myynnistä ja asiakastilanteiden hoitamisesta. Lisäksi olen saanut rohkeutta, josta on hyötyä myös työn ulkopuolella. Tulevaisuuden haaveena minulla on oman yrityksen perustaminen, ja siihen tämä työ antaa hyviä eväitä." oppisopimuksella työskentelevä Severi.

Severistä ja muista työntekijöistämme sekä yrityksestämme voit lukea lisää sivuiltamme www.fabrosgroup.fi.

Ota siis ensimmäinen askel tulevaisuuteesi ja lähetä hakemus WhatsAppilla numeroon 050 542 3413, nettisivuillamme www.fabrosgroup.fi tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@fabrosgroup.fi. Kaupungit, joissa tarjoamme oppisopimuspaikkoja ovat Kuopio, Mikkeli, Tampere, Turku ja Seinäjoki.
WWW-osoitehttp://fabrosgroup.fi
YhteystiedotHartikainen Jarno, Puh: 0451355475, 0451355475, jarno.hartikainen@fabrosgroup.fi
Työpaikan osoiteRaatihuoneenkatu 12, 50200 MIKKELI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, tai sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy04.06.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10737318

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin